Pre 25 godina je bljesnula u "Srećnim ljudima", doživela tragediju, nestala, a ovako sada izgleda lepa Đinina drugarica! (FOTO)

Nataliji Vlahović su predviđali sjajnu karijeru, ali posle porodične tragedije, ona je napustila glumu

  • 13

U seriji "Srećni ljudi", malu ali zapaženu ulogu Sonje, najbolje Đinine drugarice, je imala Natalija Vlahović Čuljković (49). Svi su očekivali da će ona imati sjajnu karijeru, ali to se nije ostvarilo a porodična tragedija koju je doživela, sasvim je promenila njen život.

SVI STE LUDELI ZA NJOM: Lepa Đina iz serije "Srećni ljudi" 20 GODINA KASNIJE otvoreno o ulozi koja joj je promenila život! (VIDEO)

Natalija je karijeru započela već sa šest godina kada se pojavila u seriji "Grlom u jagode", a posle uloge Sonje u "Srećnim ljudima" (1992.), skrenula je pažnju na sebe, ali njena životna priča je krenula sasvim drugim putem od očekivanog.

Vlahovićeva se 1990. udala za Miloša Čuljkovića, s kojim ima ćerku. Čuljković je 1998. poginuo u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori, i nakon ove tragedije, Natalija se povukla iz javnosti.

Foto: Wikipedia/Vanilica Foto: Wikipedia/Vanilica

Vratila se tek 2013. ulogom u seriji "Vojna akademija 2", a gledaoci mogu da je vide i u serijama "Sinđelići" i "Santa Maria della Salute"...

Foto: Wikipedia/Natalija Vlahović Foto: Wikipedia/Natalija Vlahović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA