≫ 

Vesna Zmijanac bila na ivici smrti, lekari se satima borili za njen život! Pevačica pre tri godine prošla kroz pakao

- Užasno je umorna i usporena, teško govori, često je depresivna, mnogo se znoji i slabo spava - kaže izvor blizak Vesni Zmijanac

  • 7
Lea Kiš, novogodišnji program, Vesna Zmijanac Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Vesna Zmijanac je nakon komplikacija sa štitnom žlezdom 2014. hitno operisana, i kako se priča, zahvat je bio veoma rizičan i Vesna je bila u životnoj opasnosti.

POKLON OD 40.000 EVRA: Pogledajte ZVER koju je Vesna Zmijanac kupila Nikoliji! (FOTO)

Doktori su dugo pokušavali da utvrde šta je prouzrokovalo Vesnine zdravstvene probleme...

- Vesna je jedva izvukla živu glavu. Lekari mesecima nisu mogli da utvrde u čemu je problem, jer su mislili da je samo klimaks, budući da je pevačica imala takve simptome. Međutim, analize su kasnije pokazale da zbog štitne žlezde mora na hitnu operaciju. Intervencija je odrađena pre tri godine i bila je veoma rizična, dugo je trajala, a Vesna je teško podnela anesteziju. Zaista je bila na ivici smrti i baš se uplašila posle toga - tvrdi izvor blizak pevačici i dodaje da se Vesnin život drastično promenio posle operacije.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Zbog toga se i ugojila! Užasno je umorna i usporena, teško govori, često je depresivna, mnogo se znoji i slabo spava. Kada krenu vremenske oscilacije, javljaju se novi problemi. Ima drhtavicu, a raspoloženje joj se menja iz minuta u minut - kaže jedan od prijatelja Vesne Zmijanac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    1. mart 2017 | 00:35

    Ko nije prosao ovaj pakao,bolje mu o tom i ne pricati!!!

  • Čika Sima

    1. mart 2017 | 09:46

    Dobra Riba bila u vreme , ali alkohol kleti...

  • Paja

    1. mart 2017 | 09:56

    Ova na samrti, ova silovana ,ovu ostavio deda ,ovu umalo nije... pre 3 ,pre 5 pre 18 godina!!! Pa zar se tek sada setile? Nemogu da verujem!! Sirotice. Cccccc....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA