≫ 

Pre 6 godina je pobedio u Zvezdama Granda, nije postao zvezda, promenio je profesiju, a sada svi STREPE od njega! (VIDEO)

Stefan Petrušić je 2011. oduševio gledaoce i ubedljivo trijumfovao u "Zvezdama Granda"

  • 9

Kada je 2011. Stefan Petrušić (27) pobedio u "Zvezdama Granda", svi su mu prognozirali sjajnu karijeru, ali, sticajem okolnosti, on nije postao velika zvezda kao što su mnogi očekivali, i iako povremeno objavljuje nove pesme, okrenuo se svojoj drugoj ljubavi - pravu, i trenutno radi kao advokat.

Karleuša je rekla Mariji: "Imaš veću guzu od Kim Kardašijan", a onda joj je Šerifovićeva SPUSTILA žestoko! (VIDEO)

Mladić iz Smedereva je privukao ogromnu pažnju javnosti kada s pojavio u "Zvezdama Granda", i već posle prvog nastupa, postao je jedan od ljubimaca gledalaca.

Iako je u devetom krugu ispao iz takmičenja, dobio je još jednu šansu u baražu, vratio se i na kraju ubedljivo trijumfovao u finalu koje je održano 2. jula 2011. u "Areni".

Stefan je objavio jedan album (2012.) i šest singlova.

Međutim, nije zapostavio studije - nakon "Zvezda Granda" završio je Pravni fakultet u Beogradu, a tajne zanata je "kupio" od strica koji je poznati advokat. Kako saznajemo, Petrušić trenutno radi u jednoj advokatskoj kancelariji, a mnogi u šali kažu da je i kao pravnik strah i trepet, kao što je to bio slučaj i u "Zvezdama Granda".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    3. mart 2017 | 18:42

    Decko nije promenio profesiju, bavi se pevanjem i advokat je. Ova devojka u spotu, Marija Strugar, mu je stvarno devojka i prelepa je.

  • Neko tamo nebitan

    4. mart 2017 | 19:12

    Pametan decko, biti intelektualac ne moze svako, a danas biti pevac moze.

  • Pera

    3. mart 2017 | 18:48

    Kako promenio profesiju? Momak peva vrhunski i nije prestao da peva, mozda mu samo pevanje nije jedini prioritet i to je za pohvalu jer nam je vecina "zvezda" na estradi polupismena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA