Bolest me je sprečila da dođem, ali delim sa vama ovaj trenutak radosti: Prisutni jedva zadržali suze dok su slušali pismo Milene Dravić (VIDEO)

Na predstavljanju monografije o Draganu Nikoliću, mnogo emocija je izazvao pismo Milene Dravić

  • 1

Na predstavljanju monografije o Draganu Nikoliću u Ateljeu 212 bili su brojni prijatelji i kolege legendarnog glumca, a njegova supruga Milena Dravić je zbog bolesti bila sprečena da prisustvuje, pa je njeno pismo, koje je uputila prisutnima, pročitala Katarina Žutić.

ĆALE, UVEK MI JE TEŠKO... Emotivno pismo Žarka Lauševića posvećeno Draganu Nikoliću rasplakalo "Atelje 212"

- Hvala vam što ste se istinski i s ljubavlju posvetili liku i delu moga supruga. Knjiga će mnogo značiti mladima jer je to svedočanstvo kako se naš glumački posao radi časno, kvalitetno i kako se i živi i voli kada se hoće, a kako je to Dragan i činio tokom svog života i karijere. Bolest me je onemogućila da budem sa svima vama, ali upućujući vam ove iskrene reči punim srcem, delim sa vama ovaj trenutak radosti - poručila je , između ostalo, u svom pismu Milena Dravić.

Pogledajte šta je Milena Dravić poručila priutnima, koji nisu mogli da sakriju emocije dok su slušali njenu poruku:

A evo šta su prijatelji i kolege Dragana Nikolića rekli o njemu:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA