U novoj seriji "Porodica mog oca" ima tešku sudbinu, a u privatnom životu ova glumica se nosila sa JOŠ TEŽIM problemima! (FOTO)

Nova turska serija u kojoj igra Ajča Bingol uskoro stiže u Srbiju, a u svojoj matičnoj zemlji stekla je veliku popularnost!

  • 0

Glumica Ajča Bingol (42) tumači jednu od glavnih uloga u turskoj seriji "Porodica mog oca", koja će uskoro startovati sa emitovanjem na televiziji Pink. Zanimljivo je da je ova glumica u Turskoj izuzetno popularna, a iako u serijama mahom glumi jake i hrabre majke, a od toga ne odskače ni u privatnom životu.

IMA 50 GODINA, A I DALJE OBARA S NOGU: Slavna glumica potpuno gola! (18+) (VIDEO)

U novoj seriji Ajča igra glavni lik Nilgun, koja se vrlo mlada zaljubljuje u drugog glavnog glumca - Kemala. Rađa mu blizance, ali njihova ljubav nema srećan kraj, jer je Kemal primoran da se oženi drugom, a Ajča da svoj život podredi deci...

Објава коју дели Ayça Bingöl (@aycabingol1) дана

Ajča je u Turskoj poznata kao žena koja u serijama uvek glumi jake majke, a evo i koja je pozadina toga.

Naime, Ajča je u privatnom životu imala velikih problema da dobije decu, a posle 20 godina pokušavanja, ona i njen suprug su tek nedavno zahvaljujući veštačkoj oplodnji postali srećni roditelji blizanaca.

Објава коју дели Ayça Bingöl (@aycabingol1) дана

Sa suprugom je uplovila u vezu kada je imala samo 19 godina, a venčali su se kada je Ajča napunila 26.

  Објава коју дели Ayça Bingöl (@aycabingol1) дана

Serija kroz koju će publika u Srbiji upoznavati Ajču veoma je popularna u Turskoj, a na televiziji Pink biće emitovana od ponedeljka, 20. marta.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA