PRVI INTERVJU VELJKOVE BIVŠE DEVOJKE: Ana otkrila najveću tajnu Cecinog sina! (VIDEO)

Ana Cakić je otvorila dušu za Telegraf i ispričala je u kakvim je odnosima sa Veljkom i njegovom sestrom Anastasijom

  • 11

Lepa manekenka Ana Cakić je u intervjuu za Telegraf iskreno odgovarala na pitanja o svom bivšem dečku Veljku Ražnatoviću, i otkrila kako su se smuvali, zbog čega su raskinuli, i u kakvim su sada odnosima. 

Psovke i uvrede! Raskinuli Veljko i Ana, ona otišla u provod, a on POBESNEO na internetu!

Na pitanje da li joj je smetalo što su je u medijima predstavljali kao Veljkovu devojku, a ne kao manekenku, Ana je uz osmeh odgovorila:

- Iskreno, nije mi smetalo što sam njegova devojka, ni u jednu ruku, da kažem, ali više mi imponuje da kažu da sam model nego njegova devojka, sad već bivša - započela je Cakićeva svoju priču za Telegraf, a potom je opisala kako su se Cecin sin i ona, smuvali.

Printskrin: T Now Printskrin: T Now

- Ja i Veljko smo prvo bili super drugari... čak sam ja nalazila Veljku devojke, pa je to preraslo u neku romansu, a kasnije sam upoznala i Anastasiju koja je sada moja drugarica, u super smo odnosima. Veljko je sada moj drug, nije tu bilo nekakve rasprave, prosto ta veza je trajala dva meseca, za mene i previše, jer ja da sam na njegovom mestu, moje veze bi trajale dva dana... On je super izdržao i to je to, sada smo opet prijatelji - rekla je Ana i otkrila tajnu i ispričala kakve je devojke nalazila Veljku.

Foto: Instagram/cakic__ana Foto: Instagram/cakic__ana

- Mislim da Veljko može da me pohvali jer uvek sam mu nalazila lepe i dobre devojke i nikad se nije bunio zbog mog izbora, i sve su bile crnke - objasnila je Ana i dodala da o Veljku misli sve najbolje, i da joj, kada je ušla u vezu sa njim, nije smetalo što ga prati glas da često menja devojke.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- Da, ja sam sa velikim znanjem ušla u kavez sa lavom, ne kajem se zbog bilo čega, i za dva meseca sam s njim proživela nešto što nisam proživela u vezi od četiri godine. On je divan momak, i za svoje godine, i za svoje ime, on je divan - zaključila je Ana Cakić.

Pogledajte šta je sve Ana ispričala o Veljku, Ceci i druženju sa Anastasijom:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bub

    15. mart 2017 | 22:26

    Dojadio i ovaj vise koga briga za Cecinog sina i koliko devojaka menja.

  • Crni

    15. mart 2017 | 21:35

    Ko je ovaj klinja?

  • LJUDI,da li je to moguce

    15. mart 2017 | 20:48

    Evo prodje jedan dan,a nema vesti o Milici Dabovic!Kako da zaspim nocas??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA