≫ 

KRŠTENJE OD 500.000 EVRA: Cecu dočekali kao kraljicu, a kada su joj se pridružili Šaban i Prijovićka, počela je LUDNICA! (VIDEO)

Domaćini nisu žalili para da bi najpopularnije pevače doveli u Dansku na proslavu krštenja svoje ćerke

Prošlog vikenda Ceca Ražnatović je pevala u Kopenhagenu na slavlju koje je srpski biznismen priredio povodom krštenja svoje ćerke.

Domaćini nisu žalili para da bi angažovali Cecu, Aleksandru Prijović i Šabana Šaulića, a priča se da su za veselje koje će se dugo prepričavati, iskeširali neverovatnih 500.000 evra.

LUDILO NA KRŠTENJU! Bakšiš leteo na sve strane, a onda je Ceca na poklon dobila RUŽU od ČISTOG ZLATA! (FOTO) (VIDEO)

Uz veliko obezbeđenje, Ceca je dočekana kao kraljica, a procenjuje se da je samo njen honorar iznosio oko 100.000 evra, budući da ona veoma retko peva na ovakvim dogašajima. Tu nije kraj, goste su zabavljali i Aleksandra Prijović i Šaban Šaulić, a novčanice od 500 evra su letele na sve strane... 

Pogledajte kako je izgledalo krštenje godine:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    16. mart 2017 | 00:04

    Jednom su Djokovicu postavili pitanje koliko zaradjuje godisnje,on je odgovorio,nije umesno pricati na tu temu dok je u Srbiji prosjecna plata dvesto eura,tad me je kupio za sva vremena i veliki je gospodin za nekog ko ima pozamasnu svotu novca za razliku od ove prostacke elite

  • Srbija, naljbolja..

    16. mart 2017 | 01:22

    Neka cuva Bog krstenu osobu, svaka cast, usla je u Bozije stado.. Mala napomena, nema kritike, svako i treba da raspolaze svojim novcem kako zeli..mozete sa desetim delom tog novca pomoci, izuzetno pomoci nekome, bilo kome u Srbiji. Ima mnogo sansi i primera, samo se treba maalo zainteresovati. Srecno krstenje i sve najbolje u zivotu za nase Srbe u dobroj Danskoj:)!

  • 2fast4you

    16. mart 2017 | 00:15

    sta vas briga za porez, gledajte malo svoja posla,nisu pare zaradili u srbiji i ne treba ni da joj plate porez,doviljno je sto ce te pare potrositi u srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA