≫ 

VOLIM JE, PROŠLOST ME NE ZANIMA: Prvi intervju Vuka, novog dečka Milice Dabović!

Momak sa kojim je Milica u srećnoj vezi skoro mesec dana za Telegraf je potvrdio da jeste sa košarkašicom koja ima njegovu bezrezervnu podršku

  • 37

Kako smo 8. marta i objavili, Milica Dabović u vezi je sa Vukom, momkom sa kojim se košarkašica zbližila nakon skandala sa bivšim dečkom Simonom Šiklićem.

NEOČEKIVANI PREOKRET: Simon ponudio nagodbu Milici Dabović, želi da prizna krivicu!

Mi smo uspeli da stupimo u kontakt sa Vukom koji živi i radi u Beču, u porodičnoj firmi koju su osnovali pre 50 godina.

Foto: Instagram/milicamrvica Foto: Instagram/milicamrvica

Iako, kako smo saznali, nije ljubitelj medija i pojavljivanja u istim, vrlo pristojno i kulturno odgovorio je na naša pitanja, a sve u cilju toga kako bi stao na kraj pričama i nagađanjima o njemu i Milici.

- Milica je predivna i predobra devojka. Naše prijateljstvo se pretvorilo u ljubav. Ona je za mene pre svega devojka koja je imala fantastičnu sportsku karijeru iza sebe, koja je bila kapiten reprezentacije moje zemlje i na to sam bio ponosan i kada smo se poznavali kao drugovi. Odlično funkcionišemo zajedno i prija mi njeno društvo - rekao je Vuk na početku razgovora.

Foto: Instagram/milicamrvica Foto: Instagram/milicamrvica

S obzirom na to da se pisalo kako je vrlo imućan, zbog čega su odmah krenule i priče kako je to tazlog iz kog je Milica sa njim, Vuka smo pitali šta kaže na sve pomenuto.

- Nemam potrebu da komentarišem takve gluposti - rekao je kratko i jasno, nakon čega smo ga pitali šta kaže na to što veći deo javnosti Milicu osuđuje uz komentar kako je brzo uplovila u novu vezu.

MILICI DABOVIĆ PRETE SMRĆU! Košarkašica na vratima našla OVU poruku, policija skinula snimke sa sigurnosnih kamera!

- Što se tiče Milice čvrsto stojim ispred nje. Prošlost ne želim uopšte da komentarišem, niti se njome bavim. Stare novine se svakako ne čitaju - rekao nam je Vuk koji je Miličina najveća podrška, što nema problem da istakne.

- Mnogo volim Srbiju, to je moja zemlja i ponosan sam što je Milica bila deo tima koji nam je svima doneo mnogo radosti. Volim i podržavam je u njenoj želji da radi sa decom i u svemu vezano za nastavak njene sportske karijere preko njenog košakaškog kampa - završio je Vuk.

(Ivana Cicović)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA