≫ 

KUKU, SPLJOŠTENA MI GLAVA! Ovako izgleda intervju sa Milicom Todorović kada misli da nije DOVOLJNO LEPA! (VIDEO)

Ne, ovo nije rubrika "iza kamera", već je spontani razgovor sa "nesređenom" Milicom Todorović!

  • 9

I taman kada pomislimo da nam Milica Todorović neće ponovo naterati suze na oči od smeha, kao što to inače biva, pevačica nas iznova oduševi svojom spontanošću, što je učinila i u najnovijem intervjuu za naš portal.

ZAPALILI STUDIO! Bane pred Milicom počeo URNEBESNO da je imitira, a faca koju je ona složila vredi MILION DOLARA! (VIDEO)

Milicu smo, kako ona kaže, zatekli "nespremnu" za snimanje, budući da je nenaspavana i da je sama sređivala frizuru, što inače ne radi...

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Kuku, što mi je ovako spljoštena glava?! - beskrajno simpatična je bila Milica već na samom početku razgovora, a zatim, kada je malo popravila kosu (mada je nama bilo sve na svom mestu i pre toga), nastavila je da nas nasmejava...

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Objasnila nam je da se gotovo uvek sama šminka, za razliku od frizure koju stalno poverava frizeru, da je ustala kasno zbog nastupa prethodne noći, a nama je izgledala tip-top sređena, kao i uvek!

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

A kada smo joj, na kraju razgovora, rekli da ima lepe oči, Milica se približila kameri i... opet uspela da nas oduševi svojom reakcijom, kao što će i vas - sigurni smo!

Pogledajte beskrajno simpatični intervju sa Milicom:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    22. mart 2017 | 19:58

    da li mozete vise da skinete te uvjek iste umisljene opajdare bez zanimanja,a glavno zanimanje reklamiranje svaki dan.da vam nije hirurgije i te sminke nebi niko ni pogledao.dosadne ste shvatite pocnite nesto raditi.

  • Nnnn

    22. mart 2017 | 17:07

    Pa i nije lepa

  • xxx

    22. mart 2017 | 20:23

    Lepuskasta ali zaista totalno neharizmaticna,nista ne vuce da je vidis i cujes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA