≫ 

Ana Pendić je voditeljka "Paparazzo lova" i nekadašnja loto devojka, a ovako izgleda njen muž! (FOTO) (VIDEO)

Voditeljka je udata za Vojkana Radoša s kojim ima ćerkicu Saru

  • 1

Ana Pendić Radoš voditeljka je emisije "Paparazzo lov", a mnogima je poznatija kao nekadašnja loto devojka. Ekipa Telegrafa zatekla je Anu na Kopaoniku, gde je bio održan Music Week Festival, a tamo je bila sa porodicom, supruguom Vojkanom i ćerkom Sarom.

Poznati par uživao je sa svojom naslednicom na ovoj srpskoj planini, a ekipa Telegrafa bila je na licu mesta i sve to zabeležila. Da podsetimo, Ana i Vojkan rekli su sudbonosno "da" prošlog septembra u Beogradu.

Suprug voditeljke emisije "Paparazzo lov" je već dugi niz godina jedan od direktora na televiziji B92.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

 

 

Ekipa Telegrafa je porazgovarala je sa Anom Pendić Radoš na Kopaoniku. Budući da je dugi niz godina na televiziji, pitali smo je da nam prokomentariše neka nova TV lica koja se pojavljuju kraj malih ekrana, poput rijaliti lica, pevačica, starleta...

- Ja pripadam toj starijom generaciji koja je morala da pređe preko vremenske prognoze do svih (ostalih) formata. Ja kada sam počinjala bili su komentari "manekenke, voditeljke užas". Vreme je pokazalo da je to bila dobra kombinacija... Danas se televizija malo otrgla kontroli, ali zaista verujem da je to kratkog daha. Pogledajte, svi pobednici rijalitija i instant zvezde brzo sinu i brzo se ugase... Zaista verujem u kvalitet, kvalitet uvek pobedi. Verujem da će ovi sada koji su bljesnuli da će se jako brzo ugasiti - rekla je Pendićeva.

Na konstataciju da su se na televiziju "Pink" vratila Rada Radenović i da se očekuje povratak Aleksandre Jeftanović, pitali smo Pendićevu da li joj prija konkurencija ili ne i da li se sa ovim TV licima druži.

- Naravno da se družimo. One nikada nisu ni odlazile... Prosto prija mi zdrava konkurencija. Što je veća konkurencija, bolji je kvalitet... Ja najviše volim da se borim za rejting. Jedino ko mi predstavlja opasnost je Liga šampiona, ali neće ni to zauvek trajati - rekla je ona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    23. mart 2017 | 15:15

    Ti verujes u kvalitet? Da verujes ne bi vodila to sto vodis! Ali za bolje i nisi,licemerno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA