ON NJOJ SILIKONE, ONA NJEMU... Evo šta su Peja i njegova 20 godina mlađa devojka poklonili jedno drugom za PRVU godišnjicu veze! (FOTO)

Zoran Pejić Peja i Dragana Kačavenda u vezi su godinu dana, a njihovi međusobni pokloni povodom prve godišnjice bili su neuobičajeni

  • 11

Srpski voditelj Zoran Pejić Peja u više je navrata oduševio javnost fizičkom formom u 51. godini, a odavno više ne krije ni da ima novu ljubav, 20 godina mlađu partnerku Draganu Kačavendu, sa kojom će uskoro stati pred oltar.

Srpski voditelj se ženi sa 20 godina mlađom devojkom koja OBARA S NOGU! (VIDEO) (FOTO)

Da se Peja i Dragana odlično slažu dokazuje i njihov dogovor da se oboje podvrgnu jednom estetskom zahvatu, doduše Zoran nešto drugačijem, budući da se radi o zubarskoj stolici. Peja je sredio zube i sada ima holivudski osmeh, a "zauzvrat" je njegova lepša polovina povećala grudi - veličinu je on izabrao!

Printskrin: Prva.rs/Exkluziv Printskrin: Prva.rs/Exkluziv

- Dragana je moj život. Moja sreća, moj osmeh, moj mir, moj nemir, moja suza imoja radost - rekao je Peja u "Exkluzivu" za svoju izabranicu.

Printskrin: Prva.rs/Exkluziv Printskrin: Prva.rs/Exkluziv

- Njena želja je bila da ona meni pokloni zube, što se vidi, a moja da ona uradi grudi. Ona ispunjava moju želju posle godinu dana, a ja njenu... - dodao je Peja zadovoljno.

Printskrin: Prva.rs/Exkluziv Printskrin: Prva.rs/Exkluziv

- Ona je birala zube, ja grudi. Sve sam isprobao i pod mojom šakom sve odgovara... - šaljiv je bio Peja, ali nije želeo da otkrije koji broj Draganinih grudi je u pitanju.

Par uskoro planira i svadbu, a za taj veliki dan odlučili su da budu što lepši!

Printskrin: Prva.rs/Exkluziv Printskrin: Prva.rs/Exkluziv

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA