Kejti Holms i Tom Kruz: Za razvod krivi sajentolozi!

Par se razvodi zbog zaluđenosti Toma za sejentologiju, što Kejt ne može više da podnese i želi da sama ima kontrolu nad svojim životom

  • 0

Glumački par Tom Kruz i Kejti Holms razvode se, a kako tvrde dobro obavešteni izvori, oni su već dugo u problemima, a udela u tome ima i Kruzova posvećenost sajentologiji, piše portal magazina "E!".

- Kejti se nikada nije dopadala ta svar sa sajentologijom – rekao je neimenovani izvor za magazin "E!". – Ona je to prihvatila i nosila se s tim godinama jer je bilo važno Tomu, pa zbog toga i njoj. Međutim, tokom prošle godine oni su počeli drugačije da gledaju na stvari i ona je krenula da se udaljava od toga.

Taj izvor istakao je da Kejti ipak nije bila protiv sajentologije, jer je videla koristi od toga, ali da nije želela da joj to postane sve u životu, kao Tomu.

- Ona je htela više slobode da sama donosi svoje odluke – istakao je neimenovani izvor.

Sajentologija nije bila jedino polje sukoba slavnog para. Drugi izvor magazina "E!", blizak prijatelj Holmsove, kaže da se njena ličnost znatno promenila tokom braka, i to ne u dobrom smislu.

- Ona se odrekla svega da bi bila s njim. Kad ga je upoznala, prestala je da se viđa sa svim svojim prijateljima i više nije bila normalna devojka kakva je bila do tada. Stvarno ga je obožavala. Kad ju je prvi put pozvao na izlazak, bila je opijena njegovom slavom. On je bio velika zvezda i odjednom je imala njegovu pažnju, pa je od početka bila zaljubljena u njega. Nije mogla da veruje šta joj se dogodilo. Učinio je da se oseća kao da je on sve što joj treba u životu – naveo je drugi izvor.

- Nakon nekoliko godina njihove veze više nije bila ista. Sve što je govorila bilo je o njemu. A to nije bilo početno zaljubljivanje, kad ne možete da prestanete da pričate o nekoj osobi, to je bilo daleko odatle. Bilo je kao da ju je on na neki način kontrolisao, jer skoro da nije mogla da viđa nikog drugog u svom životu osim njega, a skoro nikog svojih godina. Toliko ga je slušala da nije imala svoj stav, što je veoma čudno. Možda je želela da ja verujem da se odrekla svog prethodnog života i prijatelja zbog savršenog muškarca, ali nije mi delovalo iskreno – naveo je isti izvor.

Tom Kruz (50) i Kejti Holms (34) razvode se nakon šest godina braka. Ćerka Suri rođena je 18. aprila 2006. godine, da bi se par iste godine, 18. novembra, venčano na sajentološkoj ceremoniji u dvorcu Odeskalki u Italiji.

(Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA