"Američka draga" film o tinejdžerima koji nemaju šta da izgube u životu! (FOTO) (VIDEO)

"Američka draga" u bioskopima od 30. marta

  • 0

Filmski naslov, koji je Indiwire ocenio kao "Moćno ostvarenje″, u režiji britanske rediteljke Andree Arnold, poznate po filmu Akvarijum (2009), govori o buntovnim tinejdžerima u potrazi za imaginarnom slobodom.

Putujući po SAD-u, grupa od osam momaka i devojaka prodaje časopise od-vrata-do-vrata. Star (Sasha Lane), devojka koja se pridružuje grupi i ne sanja da se upustila u vrtlog svakodnevnog partijanja, problemima sa zakonom i velikoj ljubavi koja će joj se desiti sa mladim i još luđim Džejkom (Shia LaBeouf).

Foto: Promo Foto: Promo

Srećni i bezbrižni, žele sami sebi da pokažu da budućnost ne postoji i jedini put kojim idu je "sada i ovde". Sigurno je da je komentar "Twitcha" koji kaže da je ovo optimističan i prelep film za ovu generaciju, pun pogodak. Njihovo uživanje u slobodi i malim stvarima, je zapravo ono što svi želimo – da budemo slobodni. Rediteljka Arnold je svojim autorskim radom htela da ukaže na neiskustvo, ne samo jedne grupe, nego svih mladih ljudi širom sveta i pokaže im da sreću čine male stvari.

Foto: Promo Foto: Promo

"Američka draga" nudi podsticaj za sigurnu odluku da živimo svoje snove, budemo srećni i radimo ono što je u tom trenutku najbolje za nas.

Film Andree Arnold na redovne repertoare nam dolazi 30. marta.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA