ZANEMEO CEO STUDIO: Žika Todorović je bio ubeđen da je to NEMOGUĆE, a momak mu pročitao misli i načisto ga ŠOKIRAO! (VIDEO)

Žika Todorović je u neverici gledao mladića koji je sa lakoćom pogodio koju reč je glumac odabrao

  • 3

Posle malog Davida koji je prošle nedelje zapanjio sve u emisiji "Ja imam talenat", kada je otkrio kojeg pola će biti beba Ane Nikolić, sada se pojavio novi čitač misli, a ovoga puta se radi o momku koji je načisto zapanjio Srđana Žiku Todorovića, ali i ostale članove žirija. 

ŠOK ZA ŠOKOM! David je prvo svima pročitao misli, a kada ga je Ana Nikolić pitala KOG POLA je BEBA koju nosi, evo šta je uradio! (VIDEO)

- Znate li onaj osećaj kada se nešto neobično desi, iznenada? U prevodu - šta bi bilo kad bi bilo. Ja sam našao način kako da izazovem taj osećaj - objasnio je mladić i potom prišao Todoroviću, pružio mu knjigu i zamolio ga da izabere jednu reč iz nje.

Iako ga je nepoverljivo gledao, Žika je odabrao svoju reč, a momak koji tvrdi da zna da čita misli je na papiru napisao pojam koji je Todorović odabrao i naravno, pogodio je, a glumac ga je posmatrao u neverici...

Pogledajte najavu za sledeću emisiju "Ja imam talenat":

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA