≫ 

ŠOK U PAROVIMA! Ušao Dalilin bivši dečko, pogledajte kako je reagovala kada ju je OBEZBEĐENJE dovelo da ga vidi! (VIDEO)

Voditeljka Bojana ranije je najavila novog učesnika kao "najgoru noćnu moru", a on je od večeras stanar vile i ravnopravni takmičar sa ostalima

  • 4

U vilu "Parova" večeras je ušao Mladen Vuletić, kojem se najmanje obradovala Dalila Moreno, dok su ga sve ostale devojke srdačno dočekale.

I "Parovi" glasali, pa se bacili na piće i krkanluk (FOTO)

Mladenu su se najviše obradovale Aleksandra Subotić, Anamarija i Mirjana, a budući da Dalila nije bila prisutna zbog bolesti, ubrzo su je pozvali.

- Ko je ovo? Ja ne vidim nikog ovde, niti poznajem. Bolesna sam, imala sam temperaturu, nije mi do šale. Klošar je ušao jer nema gde da bude - rekla je Dalila, očigledno besna zbog Mladenovog ulaska.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

NIKAD DOTERANIJA: Jelena Krunić glasala u Čačku (FOTO)

Podsećamo, Dalila i Mladen započeli su vezu upravo u "Parovima", potom se verili u "Maldivima", da bi ga Dalila onda ostavila jer ju je navodno varao...

Printsrkin: TV Happy Printsrkin: TV Happy

Pogledajte snimak:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konstantin

    3. april 2017 | 06:53

    Bolje da je u toj vili nego da spava na ulici frajer a nema za hleb

  • Gagi

    3. april 2017 | 11:45

    Izgleda da je Ljuba ipak mocna dok je uspela da ubaci onog debelog olosa Mladena da unistava Dalilu u koju se Ljuba klela dok je bila u Parovima a sa ciljem da ona sto manje ima protivnika. Dalila je tu bila kratkovida.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA