Ceca i Karleuša će biti gosti na Lukasovom koncertu, jedna će da peva, a druga da gleda! (VIDEO)

Aca Lukas će 29. aprila nastupiti u "Kombank areni" i za Telegraf je najavio pravi spektakl

  • 6

Pevač Aca Lukas, koji će 29. aprila održati koncert u "Kombank areni", otkrio je za Telegraf detalje spektakla koji priprema, a u "Areni" će biti i Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović.

DUET GOTOV! Evo kako se zove MEGA HIT Karleuše i Lukasa, kada izlazi i gde će ga PRVI PUT zajedno zapevati!

Lukas, koji je dobar prijatelj i sa Karleušom i sa Cecom, kaže da će sa Jelenom pevati, kao i da mu se Ražnatovićeva neće pridružiti na bini, ali da je siguran da će ona biti u publici.

- Okupiću žiri "Zvezda Granda" i sa svakim ću nešto odraditi. Sa Bekutom ću otpevati duet, Đurišićka neće moći da bude tu 29. aprila... Biće Viki, Bosanac, Jelena (Karleuša) naravno, jer ću s njom snimiti duet. Sa Šerifovićkom se još nisam čuo, ne znam da li ima obaveza. Biće to lepa i interesantna priča - izjavio je Aca i objasnio zašto ovoga puta Ceca neće pevati s njim.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ceca je moja drugarica i ona će svakako doći na koncert. Neće biti gost, jer je to nemoguće, i ja i ona u kratkom razdoblju pravimo velike koncerte, i onda to ne ide. Ako ne ona, doći će Veljko i Anastasija sigurno - rekao je Lukas.

Evo šta je sve Aca Lukas ispričao o koncertu u "Areni", Karleuši, Ceci i pesmi koju je snimio sa Sašom Matićem i Miletom Kitićem:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA