NUDISTA: Goli Ivan Ivanović! (FOTO)

Duhoviti voditelj obradovao fanove na Tviteru, objavivši nagu fotku na kojoj je "ponos" pokrio belim šeširom

  • 7

Voditelj Ivan Ivanović nastavlja da svoju šou emisiju vodi i na godišnjem odmoru. Duhoviti voditelj  ne prestaje da zabavlja svoje fanove, ovog puta putem Tvitera, pa je tako iskoristio priliku da se fotografiše u neobičnoj, polunudističkoj pozi.

Boraveći sa prijateljima na plaži, Ivanović se uslikao potpuno nag, samo što je šeširom prekrio međunožje. Ivan je ovu fotku odmah objavio na Tviteru, kako bi se pratiocima pohvalio novim belim šeširom. Prvo je fanove obavestio da su njegovi prijatelji i on kupili bele šešire, a zatim je "tvitnuo" i sliku na kojoj su iste šešire iskoristili kao "štit".

- Jesam li vam rekao da smo kupili bele šešire? - napisao je Ivanović, a zatim uz obnaženu fotografiju dodao: - Jesam li vam rekao?

Voditelj već danima boravi u Hrvatskoj, gde se odmara od posla i često na Tviter postavlja fotografije. Međutim, danas je objavio najintrigantniju fotku do sada.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    4. jul 2012 | 17:31

    Ovo svinjece iskompleksirano nije uopste smesno.Poceo je da se ponasa isuvise nekorektno i arogantno.Ne skida licemerni osmeh sa lica.Trebalo bi ga ukinuti ili naterati ga da promeni svoje vulgarno i primitivno ponasanje

  • sasa

    4. jul 2012 | 17:28

    Nema dvojbe da svojim golim slikama izrazava primitivizam i nadahnutost skorojevica. Veruje u svoju originalnost, a i sam je svestan da se ponavlja i cini neoprostive greske. Bio je interesantan u "Kes taxiju", tada je susretao obicne ljude za koje nije potrebna nadahnutost i izrazita elokventnost, sluzio se ulicnim zargonom i emisija je imala svoju gledanost. "Vece sa Ivanom Ivanovicem" je imalo svoj vrhunac, a onda je voditelj pomislio da je najpametniji, naj uticajniji, a stim ide i prepotentnost. Postao je monoton, neinteresantan, pocetne inventivnosti je nestalo i pretvorila se u dosadu. Ovo slikanje mi lici na pokusaj animacije, ali zlurad pokusaj !

  • zoki

    4. jul 2012 | 20:02

    ma ful ivan je lud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA