≫ 

Vesna Đogani: Ne plašim se za svoj brak, Đole i ja od početka imamo dogovor!

- Ja sam preko cele nedelje sa klincima, tako da kada dođe vikend i kada negde otputujemo, ja sam kao puštena na slobodu - kaže Vesna Đogani

  • 4

Iako ne nastupaju po Srbiji, ili bar retko, Đole i Vesna Đogani "razvaljuju" sa nastupima po dijaspori.

Đoganijeva žena "zapevala" na engleskom...bez šminke, a onda je Đole počeo da đuska (VIDEO)

Gde se radi tu ima i para, koje Vesna obožava da troši. Međutim, denserka otkriva da se njenom mužu to baš i ne dopada.

- Stalno sebe ubeđujem da sam štedljiva, ali eto Đole me uvek opominje. On ne razume da nikad nemam dovoljno stvari. Pritom sam ja preko cele nedelje sa klincima, tako da kada dođe vikend i kada negde otputujemo, ja sam kao puštena na slobodu i onda potpuno sebi dam oduška - otrkiva Vesna.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Međutim, iako se oko toga sukobljavaju, Vesna kaže da je njihov brak na čvrstim nogama.

IMA DVOJE DECE, A TEK DA JE VIDITE U KUPAĆEM: Žena Đoleta Đoganija OBJASNILA zašto je zovu SEKSI MAMA! (FOTO)

- Brak je kao institucija spušten na najniži mogući nivo, ali ja se ne plašim za svoj brak jer se Đole i ja dovoljno dobro poznajemo i još na početku smo se dogovorili kako će funkcionisati naš privatni, a kako poslovni život. Ne dozvoljavam nikad da se neka treća osoba umeša u naš brak. To se odnosi i na rodbinu. Naš brak se temelji na poverenju, poštovanju i našem trudu da ga održimo i zato verujem da niko ne može da ga poremeti - objašnjava Vesna.

Foto: Instagram/djoganivesna Foto: Instagram/djoganivesna

Iako važe za jedne od najplaćenijih pevača u dijaspori, Vesna tvrdi da sebi nikada ne bi dozvolila da se javno razmeće i hvali materijalnim stvarima.

- Statusni simboli su se danas potpuno promenili i stanje u zemlji je takvo da ja zaista nemam obraza da pokazujem šta imam, a šta nemam. Smatram da sam sve što imam jako teško zaradila. S druge strane, na neki način ne opravdavam, ali razumem mlađe generacije u ovom poslu koje često ističu šta i koliko imaju, jer se uvek setim svojih početaka i prvih zarađenih para, kada sam otišla i kupila pet parfema, kao pravo seljače i pet istih haljina, presrećna što sam to zaradila - bez blama je otkrila pevačica.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/"Puls")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA