LETZ ZEP pokorio Dom omladine (FOTO)

Fanovi kultnog benda Led Zeppelin sa nestrpljenjem su očekivali koncert najbolje svetske tribute grupe Letz Zep

  • 0
Foto: Wood.rs Foto: Wood.rs

Ispostavilo se da su harizmatični frontmen Billy Kulke i ekipa potpuno opravdali, ako ne i nadmašili njihova očekivanja.

Krenuvši koncert sa "Good Times Bad Times", Letz Zep su naredna dva i po sata proveli prisutne kroz istoriju slavne britanske četvorke, svirajući što po set listi, što po željama iz publike.

Foto: Wood.rs Foto: Wood.rs

Ništa nisu prepuštali slučaju - na "Dazed And Confused" gitarista Andy Gray je gudalom odsvirao solo, "Moby Dick" nas je bubnjarskim majstorijama podsetio na legendarnog Bonhama, dok je Kulke visokim tonovima majstorski obojio "Stairway To Heaven", "Since I’ve Been Loving You", "Black Dog" i "Whole Lotta Love".

Vidno raspoloženi fanovi horski su pevali vanvremenske hitove sa Billyjem, prateći bend sjajnom energijom, ovacijama i aplauzima. Neki su sa suzama u očima ispratili hitove svoje mladosti, dok su mlađe generacije zvucima pištaljki podržali fascinantnu svirku Letz Zeppa.

Foto: Wood.rs Foto: Wood.rs

Vidljivo polaskan sjajnom srpskom publikom, bend je izveo dva bisa "Rock’n’Roll" i "Immigrant Song" i "The Rain Song" koju su pretočili u maestralnu "Baby I’m Gonna Leave You’".

Na koncertu su bili prisutni mnogi beogradski muzičari, među kojima i Vicko i Džindžer iz Riblje Čorbe, koji su nakon svirke otišli do bekstejdža i česititali svojim britanskim kolegama na sjajnom nastupu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA