≫ 

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Dženet Džekson 2012. godine se udala za katarskog milijardera Vilijama al Mana, a početkom januara na svet je donela njihovo prvo dete, sina Eisa

  • 16

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to navodno zbog njegove ljubomore i opsesivne kontrole koju više nije mogla da trpi.

Sestra Majkla Džeksona rodila prvo dete u 51. godini! Evo koje ime je dala sinu!

Dženet i njen imućni suprug navodno su pre venčanja, koje su zvanično objavili u januaru 2012. godine, potpisali predbračni ugovor, u kom je navedeno da pevačica dobija 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje pet godina.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Takođe, navedeno je da se cifra udvostručava ukoliko dobiju dete, a poznato je da je pevačica pre nešto više od tri meseca na svet donela sina Eisa.

Svim stranim medijima je upalo u oči da je Dženet, slučajno ili namerno, porođajem koji se dogodio pred Novu godinu, ispunila baš sve obaveze iz predbračnog ugovora, a samo nekoliko meseci kasnije - zatražila razvod.

Da bude jasnije, da je do razvoda došlo pre isteka pete godine braka, Dženet ne bi dobila ni dolara! A ovako...

Foto:  Profimedia/Xposurephotos Foto: Profimedia/Xposurephotos

Ipak, sa Dženetine strane tvrde drugačije.

- Izgleda kao da je to trka za novcem, međutim, nije reč o novcu. Dženet nikada nije imala preduge veze. Brak nije za nju, ona nije za brak - rekao je pevačicin rođak.

I nešto ranije, izvor blizak Dženet objasnio je kako se pevačica ne slaže sa suprugovim konzervativnim shvatanjima: - Ona voli da ima kontrolu. Al Mana joj je to oduzeo i nije bila srećna zbog toga. Želi da opet bude ona stara Dženet Džekson, a ne gospođa Visama al Mana.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Napominjemo, bogatstvo Visama al Mana procenjuje se na oko milijardu dolara, dok je Dženet Džekson "teška" 150 miliona dolara. Za sada!

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera patrkulovic

    11. april 2017 | 15:29

    Za 200 miliona bi ja bio sa njim

  • Перагеније

    11. april 2017 | 16:54

    " ispunila baš sve obaveze iz predbračnog ugovora, " ХАХАХАХАХАХА, КАКАВ ВИЦ, ОНА затражила развод! Па овај је у међувремену довео још 10-15 пи.ића, хахахаха! Коме још треба окљоцала поред клинки од 15 година? Он ју је већ вероватно отпустио. Феноменално!

  • Knjaz miloš

    11. april 2017 | 17:44

    ICEDILA GA KAO LIMUN....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA