ZVEZDE GRANDA: Ovih 11 takmičara je prošlo u četvrti krug! (FOTO)

Jedanaest talentovanih kandidata plasiralo se u naredni krug takmičenja odlukom stručnog žirija

  • 0

U večerašnjoj emisiji popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", finalnom delu približilo se jedanaest takmičara, koji su večeras ocenom žirija prošli u naredni krug.

Karleuša rekla takmičarki da je kao VESELO TELE koje je izašlo PRED KLANJE, ona se rasplakala i onda joj BRUTALNO uzvratila pred svima! (FOTO)

I večeras su sjajnu zabavu gledaocima priredile najviše Jelena Karleuša i Viki Miljković, a zatim i Marija Šerifović, Ana Bekuta, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac. Karleušini komentari i u ovoj epozodi privukli su najviše pažnje, budući da je bilo i suza i smeha.

Foto: Promo Foto: Promo

Takmičari koji su prošli dalje su: Haris Skarep, Hana Mašić, Marina Radosavljević, Nemanja Bačilović, Dragiva Zlatić, Armin Jusufović, Armin Dedić, Sanita Demirović, Riste Risteski, Željka Jurišić i Dejan Nedić Tejovac.

I ove subote domaćini emisije bili su Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković, a tajanstveni član žirija bio je Šerif Konjević.

Foto: Promo Foto: Promo

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA