≫ 

IZLIO JOJ SE SILIKON: Tamara Đurić hitno operisana, život joj bio ugrožen?!

- Postojala je velika opasnost od dobijanja sepse, zdravstveno stanje joj je bilo kritično, pa su je doktori operisali po hitnom postupku i rešili se slikona - navodi izvor blizak Đurićevoj

  • 49

Starleta Tamara Đurić hitno je operisana u jednoj beogradskoj klinici nakon što joj se izlio silikon u zadnjici, zbog čega joj je navodno zdravlje ozbiljno ugroženo.

 

BAŠ NIŠTA NIJE SAKRILA: Tamara Đurić SKROZ gola! (18+) (FOTO)

 

Tamara je pre nekoliko meseci povećala guzu, ali njeno telo očigledno nije prihvatilo silikon, i došlo je do komplikacija zbog kojih je Đurićeva prebačena u bolnicu.

 

- Pozlilo joj je i odmah je prebačena u bolnicu, situacija je baš bila alarmantna. Izlio joj se silikon u zadnjici i napravio haos. Postojala je velika opasnost od dobijanja sepse, zdravstveno stanje joj je bilo kritično, pa su je doktori operisali po hitnom postupku i rešili se slikona - tvrdi izvor blizak Tamari za Pink.rs i dodaje da je Đurićeva i dalje u bolnici i da ona o svojim zdravstvenim problemima razgovara samo sa najbližima.

 

Foto: Instagram/tamarasstar89

Foto: Instagram/tamarasstar89

 

- Niko ništa ne zna, bukvalno se nikom ne javlja na telefon. Čula se sa svojima, a tamo joj je sestra, koja po ceo dan provodi sa njom u bolnici. Tamara je baš loše, očajna je, ali nada se da će se sve na kraju dobro završiti - zakljuio je jedan od prijatelja Tamare Đurić.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanislav

    16. april 2017 | 15:01

    Poplava u radnom prostoru...

  • Mihajlo

    16. april 2017 | 17:00

    Njoj se pamet izlila

  • Lira......

    16. april 2017 | 14:53

    Svakako joj zelim sve najbolje...ali mi se čini...da cim malo bude bolje...eto silikona u guzici ponovo.Strašno ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA