≫ 

Žene su sekle vene za njim, a on se povukao, oženio, odselio iz Beograda... Evo kako Dado Polumenta danas izgleda! (VIDEO)

Posle duže medijske pauze, porazgovarali smo sa Dadom Polumentom i saznali brojne detalje iz njegovog života, kao i šta priprema publici

  • 22

Pevač Dado Polumenta prošle godine je stupio u treći brak i u oktobru dobio ćerkicu Aleu, posle čega se, na žalost brojnih obožavateljki, povukao iz javnosti. Ipak, uskoro priprema veliko iznenađenje za svoju publiku.

DOŠLA KOD TATE U STUDIO: Dado Polumenta objavio preslatku fotku s ćerkicom (FOTO)

Dado priznaje da su ga godine i vreme bavljenja ovim poslom naučile da je privatnost najteže sačuvati. Sada vodi nešto mirniji, porodičan život, a iz Beograda se preselio u Novi Sad, pa prestonicu ne posećuje često kao ranije.

Pošto ga dugo nije bilo u javnosti, odmah se da primetiti da se i fizički promenio, s obzirom na to koliko je poznato da je aktivno trenirao i imao zategnute mišiće...

- Malo sam povukao ručnu. Više vremena provodim sa porodicom i u studiju. Smatram da i nema potrebe da se pojavljujem bez nekog povoda - rekao je Dado za naš portal.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Pevač iza sebe dva braka, trenutno je u trećem braku sa lepom manekenkom Ivonom, sa kojom ima ćerkicu Aleu.

- Ivona će nastaviti da se bavi manekenstvom i meni je želja da se pojavi u svakom mom sledećem spotu. Ćerkica je pola-pola, na mene karakterom, a na nju likom... - otkrio je Dado, koji je otac i 12-godišnjeg Dorijana, kojeg je dobio u prvom braku i sa kojim, kaže, ima drugarski odnos.

Foto: Facebook/Dado.Polumenta.Fan Foto: Facebook/Dado.Polumenta.Fan

Sa bivšim suprugama nije u lošem odnosu, ali kontaktiraju - samo po potrebi. Treći brak je verovatno i treća pevačeva sreća, a o svojoj supruzi Dado nam je rekao sledeće:

- Supruga je znala sa kim ima posla, tako da je prihvatila tu moju javnu stranu... Pošla je od sebe i zna šta znači biti javna ličnost.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Spekulacije o Dadovom i Šakovom odnosu stalno se provlače, pa je i mlađem Polumenti više dosadilo da komentariše iste.

- Ne znam više šta da kažem, to mi je stric... Kakav odnos možemo imati? Šampionski! Najbolji u porodici - zaključio je Dado.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Projekat na kojem je radio tri godine, za mesec dana će predstaviti publici, a do tada, pogledajte intervju sa Dadom i poslušajte šta nam je sve rekao!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ciki

    21. april 2017 | 00:16

    hihihi koliko i za Hakalom,dj Krmkom.Nekad imao 1 hit pa se muci da bude popularan

  • Jeka

    18. april 2017 | 22:59

    Ovaj se nikad nikom nije svidjao,

  • ahaha

    18. april 2017 | 18:59

    mozda je on rekao novinarki da to napise..mozda je poznat po bosanskim selima i tamo seku vene ko zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA