0

Umrla sa osmehom na licu! Bolesna devojčica preminula nekoliko sekundi nakon što joj je slavni pevač ispunio POSLEDNJU ŽELJU

Britanski pevač Ed Širan je pozvao bolesnu Trionu Prisli i otpevao joj njenu omiljenu pesmu "Little Bird"

Ed Šeran, Triona Prisli
Foto: Guliver/Getty Images for iHeartMedia, ,YouTube/RTE

Poslednja želja teško bolesne Trione Prisli (15) je bila da joj popularni pevač Ed Širan otpeva njenu omiljenu pesmu, a on je to i uradio, pozvao ju je telefonom, zapevao za nju, a nekoliko sekundi nakon što je završio sa pevanjem, devojčica je preminula… sa osmehom na licu.  

Bila je nestvarno lepa, ubijena je na pragu svoje kuće, a njena tragična smrt dovela je do donošenja zakona u 9 zemalja (VIDEO)

Sve se dešavalo 2014. a Triona je gubila bitku protiv cistične fibroze, i cela porodica je bila okupljena oko njenog kreveta. Njen brat Ajdan Prisli je pre nekoliko dana gostovao na irskoj televiziji i tada je ispričao kako su izgledali Trionini poslednji minuti.

– Bili smo u maloj bolničkoj sobi, Triona je disala uz pomoć mašine i bila je prekrivena raznim cevčicama. Moj brat Kalum je izašao iz sobe, i vratio se nekoliko sekundi kasnije i rekao: “Sada ću te staviti na zvučnik”. Potom se čuo glas Eda Širana koji je Trioni rekao: “Zdravo, čujem da si moj veliki fan”. Ed je pričao sa njom a kada mu je rekla da je njena omiljena pesma “Little Bird”, on joj je otpevao celu pesmu, sve do kraja, i još malo preko toga… Tada smo prekinuli vezu, što je verovatno bilo malo bezobrazno sa naše strane, došao je lekar sa stetoskopom i rekoa nam da je njeno srce stalo. Kada sam joj skinuo masku sa lica uz pomoć koje je disala, sećam se, svetlo je obasjalo sobu i ona se smejala – izjavio je Ajdan Prisli.

A ovo je Trionina omiljena numera “Little Bird”:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bolest, Devojčica, Ed Širan, Pevač, Poslednja želja

foto dana