Arman Asante u Srbiji na snimanju "Montevidea"

Čuveni holivudski glumac doputovao u našu zemlji, pa potom u Crnu Goru, kako bi se pridružio ekipi nastavka filma Dragana Bjelogrlića

  • 0

Poznati američki glumac Arman Asante stigao je u Srbiju zbog uloge koju je prihvatio u nastavku filma "Montevideo, Bog te video", u režiji Dragana Bjelogrlića, saopštio je danas producent "Intermedia Network".

On u nastavku glumi američkog fudbalskog menadžera iz 1930. godine i svoje prve scene u srpskom filmu snimio je tokom boravka filmske ekipe na Tenerifama.

Nakon kratkog zadržavanja u Beogradu juče, Asante je otišao na snimanje u Crnu Goru, a zatim se opet vraća u Srbiju. 

Po sletanju na beogradski aerodrom, na pitanje šta očekuje od naše prestonice, raspoloženo je odgovorio da na snimanju "Montevidea" postoji pravi duh jedinstva i velikog osećanja ljubavi.

- To je ono što me je privuklo čitavom ovom iskustvu i što je ostavilo na mene utisak. Kada pomislim na Beograd, nadam se da ću to isto osetiti i u njemu - izjavio je Asante.

Nastavak fudbalske sage o učešću domaće reprezentacije na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu sniman je prethodnih dana na rekonstruisanom stadionu u Paraćinu. Trenutno se snimanje odvija na crnogorskom primorju, odakle se ekipa seli u Beograd, a kasnije u Trst.

(Tanjug / Foto: RTS)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA