RAZOTKRIVEN: Bali-beg je gej!

Najpoznatijeg turskog glumaca i miljenika Srpkinja verenica je uhvatila u preljubi sa muškarcem u spavaćoj sobi, prenose turski mediji

  • 0

Popularnog turskog glumca Buraka Ozdživita, koji u seriji "Sulejman Veličanstveni" tumači lik Bali-bega, verenica je uhvatila u preljubi sa muškarcem.Kako prenosi turski Haberler, Buraka je devojka ostavila nakon što je u svom stanu naletela na neprijatnu scenu u spavaćoj sobi.

- Uskoro će dve nedelje otkako nije sa svojom devojkom, a razlog za to je njegova preljuba sa muškarcem, koga joj je predstavljao kao dobrog prijatelja. Pokušavao je da joj objasni da nisu radili ništa loše i da su se samo rvali, ali nije umeo da objasni zašto su pri tom skinuli donji veš - rekla je sagovornica turskih novina.

Burak je pre dve godine osvanuo u nemačkom gej magazinu Boks, a njegove fotografije izazvale su ogromnu pažnju gej populacije u Nemačkoj. U rodnoj Turskoj to poziranje nije dočekano s oduševljenjem, a glumac je svoj postupak pravdao visinom ponuđenog honorara.

(Izvor: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA