MLATILI SE SVI REDOM! Pijana Dalila udarila pesnicom Nikolu u glavu, tukli se Miljana i Mladen! (VIDEO)

Posle previše alkohola popustili su živci i prvo su se potukli Miljana i Mladen, a zatim je Dalila patosirala Nikolu Strahinića

  • 2

Kada učesnici "Parova" previše popiju onda obično počnu svađe i fizički obračuni, a tako je bilo i ovog puta, a sada su se tukli muškarci i žene, Dalila je nokautirala Nikolu Strahinića, a Miljana se makljala sa Mladenom.

 

ORGIJE U PAROVIMA: Nije se znalo ko se s kim hvata, ispadale grudi, sevale guze i međunožja, a onda je počela lezbo akcija! (18+) (FOTO)

 

Tokom raspojasane žurke, pokačili su se Mladen i Miljana i već frku je sprečili članovi obezbeđenja koji su utrčali u vilu.

 

 

A potom je pijana Dalila prišla Strahiniću, uhvatila ga za uvo i zatim udarila pesnicom u glavu. Ploća je bio šokiran i samo se sručio na pod, i nije bilo šanse da ustane:

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesko

    27. april 2017 | 22:31

    Ovaj primitivizam treba pod hitno zabraniti. Dokle više sa ovim primitivizmom.

  • Slavica

    28. april 2017 | 00:05

    Koloko ovde dzabolebarosa ima. Oterajte sve te mlade ljude neka idu svojim kucama i neka zavrsavaju skole kako bi sutra mogli da se zaposle i da pocnu da zive normalnim zivotom. Koju poruku oni salju mladim ljudima koji ovaj cirkus prate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA