≫ 

FANOVI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Lepa Brena pravi film o svojoj karijeri! (FOTO) (VIDEO)

Ekipa Telegrafa je sa folk zvezdom popričala o Sarajevu o najaktuelnijim temama

  • 8

Lepa Brena bila je glavna zvezda na dodeli nagrada na događaju "Azra Silver Night", koji se održan u Sarajevu. Folk zvezda otkrila je da želi da napravi dokumentarni film o svojoj karijeri, koji obuhvata period između 80-ih i 90-ih godina prošlog veka.

 

Brena će na ovom ostvarenju raditi celo leto. Film o Breninoj karijeri pojaviće se na jesen, kada bi trebalo da izađe i njen novi album.

 

Brena ošamarila voditelja zbog neprijatnog pitanja! (VIDEO)

 

Zbog OVE 2 fotke Karleuša će BLOKIRATI Brenu na društvenim mrežama! (FOTO)

 

Ekipa Telegrafa popričala je sa Lepom Brenom, a prvo što nam je privuklo pažnju jeste njen kostim koji je nosila. Folk zvezda nam je priznala da ima ljude koji su zaduženi za njen stajling.

 

- Ne vodim o tome računa. Imam nekoga ko brine o tome. Prosto mi donese garberobu, isprobam, vidim da li mi se dopada, da li je to za tu priliku i cakum-pakum. Nekako u moje vreme, kada sam ja počela da pevam, nije bilo toliko profesionalnih šminkera, frizera i stilista. Možda Nevena u Beogradu, koji je pravio božanstvene kravate, imali ste Mirijanu Marić, Kralja, koji je pravi cipele i ja sam imala mamu koja mi je šila kostime i profesionalnu garderobu. To je sada toliko napredovalo, svako ima svog stilistu, šminkera, frizera, tako da sam i ja uletela u to kolo - rekla je folk zvezda za naš portal i priznaje da su joj upravo mamini kostimi bili najdraži:

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Mislim da ću u nekakvoj priči koja će se pojaviti na jesen evoluirati te kostime, napraviću to ponovo, samo ću da vidim da li ću ja da ih nosim ili će ih nositi igrači oko mene - ističe Brena.

 

Na kraju je prokomentarisala i svoj pad na koncertu u Bugarskoj.

 

URNEBESNO! Lepa Brena zamahala, saplela se, pa svom snagom LJUSNULA na bini! (VIDEO)

 

- Neverovatno. Što ja uvek moram da padnem? I sada su spojili onaj udarac u glavu koji sam imala na koncertu u Zenici... Simpatično je bilo, bitno da se nisam razbila baš puno - rekla je Brena kroz smeh.

 

Pogledajte kompletan intervju sa Lepom Brenom:

 

 

(Telegraf.rs)

 

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOMO

    28. april 2017 | 12:18

    I treba! Brena je legenda kojoj ni jedna od ovih fufica ne može ni primaći!

  • Kosta

    29. april 2017 | 09:54

    Ako se o nekome sve zna to je ona tako da film nije ni potreban.

  • Popistuko

    28. april 2017 | 15:50

    Jaooo kolko nas samo zabole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA