Sina ne obilazim u zatvoru, to je njegova sudbina, a ne moja: Sinan Sakić otvorio dušu

- Čekajte ljudi, čovek ima 38 godina. Pišite mu ime i prezime i doviđenja. Zašto da se moje ime vuče? Pustite mene na miru - izjavio je Sinan Sakić

  • 20

Pevač Sinan Sakić kaže da mu je veoma teško palo kada je njegov sin Rašid osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva, i kako ističe, to je Rašidova sudbina, a ne njegova.

Njemu reklama ne treba: Sinan Sakić sa TRI REČI najavio koncert 3. juna u Beogradu (VIDEO) 

Rašid Sakić se trenutno nalazi na odsluženju zatvoreske kazne, a Sinan kaže da sina ne obilazi u zatvoru.

- U zatvoru je još... Nemam reči, šta ja znam. Šta da radim, svako ima svoju sudbinu i karmu. Ne obilazim ga u zatvoru, ali u kontaktu smo. Dete do svoje šeste godine nema svoju sudbinu, a posle je dobija. Ti si mu samo biološki roditelj i ništa više. Na njegov put ne možeš da utičeš. Možeš da budeš idealan roditelj, kao što sam ja bio. U mom slučaju to nije vredelo. Svima sam dao ljubav, pokupovao im stanove i obezbedio krov nad glavom - izjavio je Sakić za "Kurir".

Printskrin: Youtube/Sinan Sakic Printskrin: Youtube/Sinan Sakic

Popularni pevač navodi i da ne želi da se njegovo ime provlači po novinama, zbog onoga što njegov sin uradio.

- Nateže mi je pao moj privatni teret zbog sina. Nema tu šta da se priča, svako ko je pogrešio i svako ko je kriv nek ide na robiju. Ja protiv njegovog života i puta ne mogu, sudbina je njegova, ne moja. On ima veliko poštovanje prema Sabini i meni, i nikada mi nismo dolazili u konflikt. Šta se desilo, desilo se. Nije to lako breme, odmah ljudi kažu: "Evo Sinanov sin ovo, Sinanov sin ono", čekajte ljudi, čovek ima 38 godina. Pišite mu ime i prezime i doviđenja. Zašto da se moje ime vuče? Pustite mene na miru - rekao je Sinan za "Srpski Telegraf".

Printskrin: Youtube/Sinan Sakic Printskrin: Youtube/Sinan Sakic

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA