≫ 

Pričalo se da je Rada raskinula s Harisom zbog seksi Aleksandre, a sada su se njih dve prvi put srele u emisiji, evo kako su reagovale (FOTO)

Rada Manojlović i Aleksandra Mladenović su se srele na snimanju specijala "Zvezda Granda"

  • 8

Pre nekoliko nedelja pojavila se informacija da je Rada Manojlović navodno raskinula sa Harisom Berkovićem zbog njegovog dopisivanja sa Aleksandrom Mladenović, i nakon što su se njih dve prvi put našle u istoj emisiji, sve je zanimalo kako će pevačice reagovati.

 

ZANEMEO CEO GRAND: Rada u prekratkom šortsu počela da meša guzom, a kada je isturila grudi, svi se preznojili (FOTO)

 

Rada i Aleksandra su se pojavile na snimanju specijala "Zvezda Granda" i ukoliko je neko očekivao da će među njima biti zle krvi, grdno se prevario.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Što i ne čudi, budući da je priča o raskidu Harisa i Rade bila samo izmišljotina. Uostalom, ko god je video kako Rada blista od kada je u vezi sa Berkovićem, jasno mu je da njihova ljubav cveta.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Sa druge strane, i Mladenovićeva je kategorički demantovala glasine da je ona krivac za navodni raskid i poručila je da Harisa zna samo na "ćao-ćao" i da su njih dvoje samo kolege i ništa više.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Aleksandra i Rada su na snimanju pokazale da nisu u svađi, doduše, nisu međusobno ćaskale, a prisutni su mogli da se uvere da obe pevačice izgledaju sjajno....

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA