≫ 

OTKRIVAMO! Evo koliko godina Maca može da robija zbog ucene muškarca za novac

- Što se tiče ovakve vrste slučaja, zakonom je zaprećena kazna od jedne do 8 godina zatvora ukoliko je u pitanju osnovni oblik ovog krivičnog dela - kaže za Telegraf advokat Andrija Marković

  • 33
Maca Diskrecija Foto: Instagram/macaaa.privatno

Senada Nurkić mogla bi da dobije zatvorsku kaznu u trajanju od jedne do osam godina, ukoliko se utvrdi i dokaže da starleta jeste ucenjivala izvesnog muškarca za novac.

Uhapšena Maca Diskrecija!

Maca je čoveka ucenjivala audio-snimkom u kojem se čuje kako ugovaraju seks, a kako smo već objavili starleta je od njega tražila nekoliko hiljada evra.

Foto: Instagram/macaaa.privatno Foto: Instagram/macaaa.privatno

- Što se tiče ovakve vrste slučaja, zakonom je zaprećena kazna od jedne do 8 godina zatvora ukoliko je u pitanju osnovni oblik ovog krivičnog dela. To naravno ne isključuje mogućnost da se izrekne i kazna manja od minimalne u tom slučaju, što zavisi od okolnosti slučaja (da li je okrivljeni ranije osuđivan, kako se osuđeni držao tokom postupka, da li je priznao učinjeno delo, da li je eventualno pristao na nagodbu odnosno sporazum i sl...) - kaže za Telegraf advokat Andrija Marković.

Nema više pipkanja ni štipkanja! Maca Diskrecija DOBILA OTKAZ na televiziji, evo i zbog čega!

- S obzirom da se takva dela često vrše i u grupama, odnosno da je učesto u opticaju iznude i velika cifra novca, u tim slučajevima minimalmna kazna može ići od 2,3,5 sve do 10,12 ili čak 15 godina zatvora, a u tim slučajevima ne može se izreći uslovna osuda, a i granice ublažavanja kazne nisu velike - pojasnio je za naš portal advokat Andrija Marković.

Foto: Instagram/macadiskretno1 Foto: Instagram/macadiskretno1

Podsetimo, Diskrecija je privedena krajem prošle nedelje, nakon saslušanja je puštena, a po nalogu tužilaštva protiv Mace će biti podneta krivična prijava po redovnom postupkom za pokušaj ucene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    3. maj 2017 | 16:37

    Nece ta dobiti ni novcanu ni zatvorsku kaznu. Kazna je za narod koji nema para za racune, a ova ce dobiti samo besplatnu reklamu. Mozda ce dobiti i stipendiju da studira sexologiju.

  • Ella.fr

    3. maj 2017 | 16:21

    Zasto se ove tzv starlete ne nazivaju pravim imenom i zasto se prostitucija ne legalizuje pa nek placaju porez kao svi koji rade.

  • Realna

    3. maj 2017 | 15:40

    Samo je treba vratiti odakle je dosla i to ce joj biti najsurovija kazna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA