Batistuta mu je krao fore, maltretirao je Harija Potera, a sada srpski glumac igra ozbiljnu facu u svetskom ostvarenju! (FOTO) (VIDEO)

Poznati srpski glumac Predrag Peđa Bjelac odlično se snašao glumeći u seriji "Genius", koja govori o životu naučnika Alberta Ajnštajna

  • 4
Printskrin: Youtube/National Geographic Printskrin: Youtube/National Geographic

Predrag Peđa Bjelac važi za jednog od jednog od najboljih srpskih glumaca. Mnogi od nas sećaju se rado filma "Kada porastem biću Kengur", kada je kao briljirao u ulozi Barona, a čuvena scena kada laže u kladionicu stekao je već status legende.

Podsetimo kako je Peđa Bjelac kao Baron u filmu "Kada porastem biću Kengur" laže u kladionici i priča onu čuvenu anegdotu o fudbaleru Gabrijelu Batistuti:

Da podsetimo, Peđa Bjelac glumi i u popularnoj srpskoj seriji "Ubice mog oca", i to lik Nikole Kovačevića.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Peđa Bjelac već odavno gradi svetsku karijeru, i to više nego uspešno. Glumio je čarobnjak Igora Karkarofa u ostvarenju "Hari Poter i Vatreni Pehar".

Podsetimo se jedne od scena iz ovog filma gde možemo da vidimo Peđu Bjelca:

Budući da je svetu pokazao da je sjajan glumac, dobio je priliku da igra i svetskoj hit seriji "Genius" Rona Hauarda, koja govori o životu naučnika Alberta Ajnštajna i koja se emituje na televiziji "National Geographic". Bjelac u ovom ostvarenju glumi oca Mileve Marić Miloša Marića, a u ovoj ulozi snašao se odlično.

Printskrin: Youtube/National Geographic Printskrin: Youtube/National Geographic

Da podsetimo, u ovoj hit seriji još glumi poznati svetski glumac Džefri Raš, koji igra starijeg Alberta Ajnštajna.

Inače, Peđa Bjelac glumi u drugoj, trećoj i četvrtoj epizodi ovog ostvarenja.

Pre neki dan bila je prikazana druga epizoda serije "Genius", a kako se Peđa Bjelac snašao, premotajte na 0:22 odnosno na 0:55 minuti snimka.

Pogledajte trejler za drugu epizodu:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA