Severina i Milan duguju 100.000 evra radnicima

Hrvatska pevačica i njen suprug nisu isplati izvođače radova koji im grade luksuznu vilu na salašu u Čeneju vrednu skoro 3 miliona evra. Popović obećao isplatu dugovanja

  • 1

Srpski biznismen Milan Popović, koji je oženjen poznatom hrvatskom pevačicom Severinom sa kojom ima sina Aleksandra, već uveliko gradi luksuznu vilu na salašu u Čeneju vrednu skoro 3 miliona evra. Međutim, kako prenosi "Kurir", srpski kralj bakra nije isplatio izvođače radova, zbog čega su majstori najavili obustavu rada.

Građevinci su to hteli da urade još juče, ali su štrajk pomerili za sledeću nedelju, pošto im je Milan obećao da će isplatiti dugovanja. Naime, Popović firmama koje rade na njegovom imanju već mesecima duguje više od deset miliona dinara, što je oko sto hiljada evra.

U okviru Severininog i Milanovog budućeg doma na salašu nalaze se teretana i sauna, dok sva kupatila imaju džakuzi. Luksuzna vila ima ogromno dvorište sa sportskim terenima i bazenom. Što se tiče nameštaja, on je je kupljen u Italiji, a reč je o limitiranim kolekcijama poznatih brendova.

(izvor: Kurir/foto: Milena Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    14. jul 2012 | 13:27

    Pa valjda bi na salasu trebalo da budu krave, konji, guske, kokoske, kukuruzi, psenica....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA