≫ 

BRUTALNO DOBRO: Za Tijanu ćemo svi navijati na "Evrosongu", a ovako je srpska predstavnica RAZVALILA "Molitvu" Marije Šerifović! (VIDEO)

Tijana Bogićević, koja će predstavljati Srbiju na "Evroviziji" u Ukrajini, pokazala zašto je mnogi smatraju jednom od najboljih srpskih pevačica

  • 8

Ove nedelje u glavnom gradu Ukrajine održaće se novi "Evrosong". Srbiju će na ovom muzičkom takmičenju predstavljati Tijana Bogićević, i to sa kompozicijom koja nosi naziv "In Too Deep".

Ovako će izgledati nastup Srbije na Evrosongu: Počeo rat komentarima na Jutjubu! (VIDEO)

Mnogi tvrde da je upravo Tijana jedna od naših najboljih pevačica, a svoje vokalne sposobnosti pokazala je otpevavši pesmu koja se inače jako teško izvodi. U pitanju je numera "Molitva" Marije Šerifović.

Tijana je ovu pesmu na fantastičan način izvela na jednom druženju sa obožavateljima "Evrovizije".

Poslušajte:

Da podsetimo, Tijana Bogićević će nastupiti na "Evrosongu" u drugoj polufinalnoj večeri, 11. maja, i pevaće prva po redu.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilicija

    9. maj 2017 | 08:25

    Ne moze ona ni da se priblizi glasom Mariji Serifovic! I uopste ko je ta zena, odakle je iskopase? Super je sto svi placamo pretplatu RTS-u, a niko nas nije pitao da li zelimo da nas bas ta Tijana zastupa na Eurosongu. Znaci, RTS sam bira pevaca i pesmu, a celu ludoriju (posto nam odavno mesto nije na tom politizovanom takmicenju)placaju "dragi gledaoci". Demokratski, nema sta!!!

  • lose

    9. maj 2017 | 06:27

    krestav glas, a pesma losa ! ako budemo imali srece, i samo srece, proci cemo u dalje takmicenje. zalosno.

  • Lols

    9. maj 2017 | 08:28

    Koga jos zanima ,,Evrovizija" to je postala neopevana glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA