≫ 

Snimak njihovog seksa je zgrozio sve, a Mili i Mirela pričaju da li je bilo SILOVANJA! (VIDEO)

Mili i Mirela tvrde da nisu imali seks, s tim što Lapanovićeva priznaje da nićega ne seća

  • 10

Nakon što je snimak seksa, ako se to može tako nazvati, Milija i Mirele u "Parovima" zaprepastio sve i izazvao stotine komentara na internetu, u kojima se ističe da je ovo više navodno ličilo na silovanje nego na vođenje ljubavi, oglasili su se i akteri ove priče, koji tvrde da uopšte nisu ni imali seks.

Ona se pijana opire i gura ga, a on navaljuje! Da li je ovo bilo SILOVANJE u "Parovima"?! (VIDEO)

Nakon što je prikazan snimak njihovog seksa, u kojem se vidi Mili koji ljubi i grli pijanu Mirelu, koja pokušava da se odbrani, podigla se velika bura, a nakon što je noćas program bio prekinut nekoliko sati, pojavile su se glasine da je policija ušla u vilu da ispita ovaj slučaj, ali se ubrzo ispostavilo da su to potpune izmišljotine.

Pogledajte snimak seksa Milija i Mirele:

Danas su se oglasili i akteri ove priče, a Mili je ispričao da nije bilo seksa već samo ljubljenja i grljenja:

Sa druge strane, Mirela kaže da je popila previše koktela koji joj smetaju, i da se ničega ne seća. Na to se nadovezala i voditeljka Anđela Lakićević koja tvrdi da su potpune izmišljotine priče da je policija ušla u vilu, kao i da nije bilo prekida programa nego su se učesnici nekoliko sati "odmarali".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    9. maj 2017 | 22:27

    А она јадна и чедна...

  • Texasm86

    9. maj 2017 | 22:25

    Rke krke rke krke.... domacica...

  • Pg-Cg

    10. maj 2017 | 01:48

    Ona je kriva sto se napila, ali to nije razlog da je onaj nesretnik Mili iskoristi. Na snimku se vidi da je preko 50 puta rekla NE i da ga je gurala koliko je mogla. Zali Boze ko je sve danas "muskarac". Mislim da trebaju Mireli da puste snimak i da ona sama odluci da li da ga tuzi ili ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA