≫ 

E, SAD SE SPREMITE ZA ŠOK! Aleksandra Subotić će za 4 dana pred kamerama uraditi nešto što u istoriji rijalitija NIKO NIJE!

Aleksandra će uraditi nešto što baš niko nije uradio u rijalitiju, a što će iznenaditi baš sve. U najmanju ruku iznenaditi

  • 18

Pre nekoliko dana u "Parovima" bila je održana svadba Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, koje je privuklo ogromnu pažnju javnosti, a svi su se pitali da li je bilo istinito ili nije.

Aleksandra progovorila o svadbi sa Davidom, a jedan komentar ŠOKIRAO je sve!

Odmah nakon venčanja, izbio je skandal između Mirele i Milija, nakon seksa oko kog se polemisalo da li je u pitanju bilo silovanje ili ipak ne.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Međutim, to nije vrhunac onoga što ćete videti u "Parovima", pošto se već za ovu nedelju sprema nešto što se do sada nije videlo ni u jednom rijalitiju!

SILOVAO MI JE ŽENU! Oglasio se Mirelin muž, najavio ŽESTOKU osvetu za Milija (VIDEO)

Naime, Aleksandra je izrazila želju da se krsti, pošto nije krštena, a produkcija joj je, naravno, odobrila taj zahtev. Krštenje će biti održano u nedelju, a osim Aleksandre krstiće se najverovatnije i još jedan učesnik "Parova", Milutin Radosavljević Mili.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lija

    10. maj 2017 | 14:59

    Pravi cirkus od rijalitija

  • Oscar

    10. maj 2017 | 18:44

    Sveštenik koji uradi to u ovoj kuci razvrata, treba odmah da bude izopsten iz crkve. Zar da taj sveti čin da se obavlja u tako nemoralnom okruzenju?

  • Lola

    10. maj 2017 | 16:55

    Ma da, krstite se pa ce vam sav blud i nemoral biti oprosten. Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA