≫ 

NIKAD DRAMATIČNIJE: Tijana nije uspela, Srbija bez finala "Evrosonga", Hrvatska prošla dalje! (FOTO) (VIDEO)

U finale su se plasirale Bugarska, Belorusija, Hrvatska, Mađarska, Danska, Izrael, Rumunija, Norveška, Holandija i Austrija

Drugo polufinalno veče "Evrosonga" u Ukrajini je završeno, a publici širom sveta predstavilo se 18 zemalja, između ostalog i Srbija, za koju je pevala Tijana Bogićević. Posle završenog glasanja odlučeno je da u finale prolaze Bugarska, Belorusija, Hrvatska, Mađarska, Danska, Izrael, Rumunija, Norveška, Holandija i Austrija.

DOMINACIJA SRBIJE: Tijana u beloj providnoj haljini otvorila drugo polufinalno veče "Evrosonga", pogledajte njen nastup (VIDEO)

ČOVEK S DVA GLASA! Hrvat pokidao na Evrosongu, Marija Šerifović mu uputila PREJAKU poruku! (FOTO) (VIDEO)

Nakon prve polufinalne večeri, kao što je već od ranije poznato, u finale su se prošli Moldavija, Azerbejdžan, Grčka, Švedska, Portugalija, Poljska, Jermenija, Australija, Kipar i Belgija.

Da podsetimo, Tijana Bogićević je publici u Kijevu otpevala pesmu "In Too Deep", a za svoj nastup dobila je veliki aplauz.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Da li je Srbija zaslužila da prođe u finale "Evrosonga" ili ne? Svoj odgovor napišite nam u komentaru ispod teksta.  Veliko finale ovogodišnje "Evrovizije" je u subotu 13. maja.

Pogledajte nastup Tijane Bogićević na "Evrosongu":

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    12. maj 2017 | 01:43

    Pravedno ispala, sledeći put na srpskom jeziku.

  • Dragan

    12. maj 2017 | 02:25

    Da vam pravo kažem nisam ni gledao evro song kad sam saznao da će pevati na stranom jeziku.Sad uživam čitajući komentare.

  • Joca

    12. maj 2017 | 02:20

    Ova naša pevaljka i nile zaslužila prolaz u dalje takmičenje jer se više trudila da pokaže svoju ženstvenost a i engleski tekst je nepotreban.Pevaj na svom jeziku kao Marija Šerifović i tačka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA