Sin Silvestera Stalonea pronađen mrtav (VIDEO)

Sejdž Stalone, 36-godišnji sin legendarnog glumca i režisera Silvestera Stalonea, pronađen je mrtav u petak popodne u svom domu u Los Anđelesu. Iako zvanično nije potvrđen uzrok Sejdžove smrti, sumnja se na preveliku upotrebu narkotika

  • 1

Sin glumca Silvestera Stalonea Sejdž Stalone pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu, saopštili su zvaničnici i njegov advokat. Iz policije je saopšteno da nema tragova ničeg sumnjivog niti nasilnog ulaska u kuću, prenose svetske agencije.

Sejdž Stalone pronađen je u petak popodne, a kasnije je došla policija i utvrdila njegovu smrt. Advokat Džordž Braunstejn rekao je da je Stalonea pronašla kućna pomoćnica.

- Postojala je jedna doza zabrinutosti, jer se članovi porodice sa njim nisu čuli tokom prethodnog dana, i zato je kućna pomoćnica otišla u kuću i otvorila je - rekao je advokat, i dodao:

- To je tragedija. Bio je mlad i veoma talentovan tvorac filmova i divna osoba.

Sejdž Stalone pojavljivao se u mnogim filmovima, a najzapaženije je prošao kada se pored svog oca našao u filmu ''Roki 5'' igrajući sina Rokija Balboe.

Sejdž Stalone bio je drugi od dvojice sinova poznatog glumca (66) sa njegovom prvom ženom Sašom, od koje se razveo 1985. godine, nakon oko 10 godina braka.

Glumac sa drugom suprugom Dženifer Flavin ima još troje dece.

- Silvester Stalone je očajan i slomljen zbog gubitka sina, on trenutno misili na Sejdžovu majku Sašu. Sejdž je bio veoma talentovan i divan mladić - navodi se u saopštenju Staloneovog publiciste.

Ni policija ni advokat nemaju nikakave detalje o tome kako je došlo do smrti.

- Ne znamo nijedan detalj, ali mora da je neka tragična nezgoda. On je bio pun života i radio je na mnogim projektima  - rekao je Braunstejn, i dodao:

- Nije bio depresivan, niti šta tome slično.

Pomoćnik glavnog mrtvozornika za okrug Los Anđelesa Ed Vinter izjavio je da su prilikom istrage nađene bočice sa lekovima, ali nije mogao da kaže ni u kojoj količini ni koje vrste. Takođe, nije rekao ni to da li su lekovi izazvali smrt Sejdža Stalonea.

Vinter je rekao da će tokom sledećih nekoliko dana biti obavljena autopsija, a istražitelji će pregledati Staloneove zdravstvene kartone, ali će se na zvanični uzrok smrti čekati nekoliko sedmica, dok se ne obave toksikološka ispitivanja.

(Izvor: Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    14. jul 2012 | 13:06

    Umesto da je uzivao u drugim stvarima on.... Nije mi zao za takve ni malo. Na ulici se ne bi ni okrenuo da znam da je narkoman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA