ZAGREVANJE ZA VEČERAS: Top 5 najvećih hitova "Guns N Rosesa"! (VIDEO)

Predstavljamo vam pet najvećih hitova legendarnog američkog benda, koji danas nastupa na Petrovaradinskoj tvrđavi

  • 0

Danas na najvećem regionalnom muzičkom festivalu "Egzit" nastupa legendarni američki rok bend "Guns N Roses". Eksel Rouz i društvo nastupiće na novosadskoj tvrđavi Petrovaradin na Mejn stejdžu u 23 časa. Popularna rok grupa održaće koncert u našoj zemlji po drugi put, pošto su nastupili pre dve godine u Beogradskoj areni, kada su upriličili veče za pamćenje.

Čuveni "Gansi", čiji se sastav benda bitno izmenio od njegovog nastanka 1985. godine, izdali su sedam uspešnih studijskih albuma.

Povodom nastupa legendarnog kalifornijskog hard-rok benda u Novom Sadu, predstavljamo vam pet njihovih najvećih hitova.

1. "Welcome To The Jungle" – Ova numera je sa čuvenog albuma "Appetit for Destruction". Bila je na sedmom mestu poznate Bilboard Hot 100 liste.

2. "Paradise City" – Hit takođe sa albuma "Appetit for Destruction". Pesma je vrlo popularna među fanovima "Gansa", a na listi Bilboard Hot 100 zauzela je svojevremeno visoko peto mesto.

3. "Sweet Child of Mine" – Još jedna hit numera sa istog albuma "Appetit for Destruction". Izdata je 1988. godine i bila je na prvom mestu Bilboard Hot 100 liste. Reči pesme govore o Ekselovoj nekadašnjoj devojci Erin Everli.

4. "You Could Be Mine" – Ovaj hit našao se na albumu iz 1991. godine, pod nazivom "Use Your Illusion II". Pesma je postala izuzetno popularna, pre svega zbog toga što se našla u hit filmu Džejmsa Kamerona "Terminator II: Sudnji dan".

5. "November Rain" – Ovaj hit je sa albuma "Use Your Illusion I" i upamćen je i po čuvenoj "solaži" nekadašnjeg gitariste "Gansa" Sleša. Pesma je bila na trećem mestu liste Bilboard Singles Charts.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA