NEMA ŠEŠIR! Jelena Karleuša skroz gola u novom spotu! (FOTO) (AUDIO)

Popularna pevačica u Crnoj Gori snimala deo video-spota za pesmu “So”, koji će biti nastavljen na Ibici. Premijera zakazana za sredinu avgusta

  • 21

Jelena Karleuša će za nekoliko nedelja imati novo iznanađenje za svoje fanove. Posle više nego uspešnog spota “Krimi rad”, pevačica i njen tim su trenutno pripremaju spot za pesmu “So”, koja se takođe nalazi na njenom novom albumu “Diva”.

Spot za ovaj hit sniman je na više lokacija na Crnogorskom primorju, a Jelena je scene radila u predsedničkom apartmanu hotela “Avala”, zatim pod vodom, kao i na jahti. Kontroverzna pevačica izgleda mahom provokativno na fotografijama sa snimanja. Na jednoj od njih pozira potpuno gola sa čaršavom koji pokriva jedan deo tela.

Režija videa za pesmu “So” pripala je Dejanu Milićeviću.

- Na snimanju je bilo veoma zabavno i pozitivno, sve je teklo veoma glatko. Jelena je u jednom kadru i sama sebe snimala kamerom, dok je bila pod vodom – rekao je imenovani izvor za “Kurir”, koji je bio na licu mesta.

To nije sve, pošto će JK i ekipa nastaviti snimanje na popularnom španskom ostrvu Ibici. Premijera video-spota za pesmu “So” biće ,navodno, sredinom avgusta.

(izvor i foto: Kurir i Jelena Karleuša Fejsbuk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    16. jul 2012 | 10:33

    Kromanjonka misli da je lepa...ista je mama zaba krastaca.Familija Karleusa,direktni su potomci kromanjonaca.To se moze zakljuciti po crtama lica mame a najpre cerke.Sta sve picka moze da izbaci to je strasno!Mozak...?Poseduju nesto nalik.

  • ducker

    16. jul 2012 | 10:43

    Bezi bre plasticna zabo. Bices i ti kao tvoja mamica sa 124 kg. Kobilo guzata

  • marko

    16. jul 2012 | 10:35

    J(ebena)K(eruso) ne kupaj se na Ibici zagdaices vodu ljudima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA