PROSIDBA U ZVEZDAMA GRANDA: Pitao ju je da li hoće da se uda za njega, pa se izblamirao, a onda dobio FENOMENALAN odgovor! (VIDEO)

Marko Gačić se načisto zbunio kada je trebalo da zaprosi Goranu Babić, i dok su se svi u studiju smejali, on se pošteno preznojio

  • 4

U specijalnom izdanju "Zvezda Granda" pala je i prosidba, a pevač Marko Gačić se našao u nebranom gvožđu kada je, na nagovor Saše Popovića, odlučio da zaprosi svoju devojku i koleginicu Goranu Babić.

Ona ima troje dece i napravila je haos! Seksi mama Ana oduvala, Karleuša joj rekla da je TOP RIBA, Marija psovala 2 minuta! (VIDEO)

Nakon što mu je Saša Popović rekao: "Pa, šta čekaš, zaprosi Goranu", Marko nije imao kud i usred emisije je kleknuo na koleno, i Babićevu pitao:

- Ljubavi moja, da li hoćeš da se udaš u mene... za mene - pokušao je da se izvuče nervozni Marko kojeg je pojela trema.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Ipak, iz drugog puta je sve izgovorio kako treba, a Gorana s kojom ima ćerkicu koja se rodila u decembru prošle godine, je sa ogromnim osmehom na licu ustala, počela da se vrti oko sebe i ponavlja: "Da, da, da, da...".

Pogledajte prosidbu u "Zvezdama Granda" (premotajte na 0: 23:30):

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA