≫ 

Pre 9 godina u "Operaciji trijumf" lepotom je obarala s nogu, pokušala da se ubije, nestala, a ovako danas izgleda Milica Majstorović! (FOTO)

Ona je imala jedan od najlepših vokala na ovim prostorima, ali nije uspela da izgradi muzičku karijeru i da opstane na estradi

  • 5

Kada se 2008. godine pojavila u "Operaciji trijumf" svi su joj predviđali veliku slavu, važila je za najlepšu mladu pevačicu sa jednim od najboljih vokala na ovim prostorima. Međutim, Milica Majstorović nije uspela da se ostvari i opstane na estradi, pa se ubrzo sa iste i povukla.

Pobedio je u "Operaciji trijumf", doživeo tragediju 2 dana pre venčanja, nestao, a ovako sada izgleda Adnan Babajić! (VIDEO) (FOTO)

Ono što je, na žalost, obeležilo njenu muzičku karijeru i period najveće popularnosti, jeste njen pokušaj samoubistva 2010. godine. Milica je tada kombinacijom lekova, alkohola i droge pokušala da oduzme sebi život, da bi dva meseca kasnije kolabirala od prevelike doze antidepresiva.

Razlog je, kako se navodilo, bio neuspeh u karijeri i ljubavnom životu. Međutim, Milica je uspela da prebrodi loš period, i da sebe pronađe u onome što voli.

Tako je odlučila da upiše studije glume kojom se i danas bavi. Igrala je u poznatoj predstavi "Dogvil" Kokana Mladenovića, a evo kako Milica izgleda 9 godina od "Operacije trijumf":

Foto: Facebook/milica.smoki Foto: Facebook/milica.smoki
Foto: Facebook/milica.smoki Foto: Facebook/milica.smoki
Foto: Facebook/milica.smoki Foto: Facebook/milica.smoki

Foto: Facebook/milica.smoki Foto: Facebook/milica.smoki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA