GOGA SEKULIĆ ZA TELEGRAF: Nisam pevala kriminalcima, tužiću Austrijance!

Popularna folk pevačica kaže za naš portal da nije pevala kriminalcima, nego "beogradskim klincima", dodajući da je tekst koji je objavljen u austrijskom magazinu "smešan i sramotan"

  • 5

Popularna folk pevačica Goga Sekulić demantuje da je pevala grupi kriminalaca, kako je navedeno u austrijskom izdanju magazina "Vice". Ona je za Telegraf najavila da će tužiti ovaj list zbog teksta koji je objavljen još u decembru 2011. godine, ali se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio pre dva dana.

Osim negativnog konteksta u kome se pominje, popularnoj pevačici posebno je zasmetao komentar ispod fotografije: "Trenutna turbo-folk zvezda Goga Sekulić nastupa pred beogradskom grupom kriminalaca!”

- Kakvi kriminalci, to su gluposti! Ta fotografija je izvučena iz Si-En-En-ovog videa i na njoj se vidi da tu izlaze klinci, i to beogradski klinci od 15-16 godina, pa je smešno porediti ih sa kriminalcima. To je sramota - oštro je reagovala Sekulićeva.

Sekulićeva je za naš portal rekla da je priča u magazinu Vice krajnje smešna, i najavila tužbu protiv izdavačke kuće, ali i protiv autora.

- Muka mi je od toga da kako kome padne na pamet može da pljuje po nama, našoj kulturi i našem narodu. Više je nego očigledno da je u pitanju naručen tekst i svakako da se neće završiti na tome. Sa mnom niko nije kontaktirao, sliku su objavili bez moje dozvole, a komentar ispod nje je sramotan. I zbog svega navedenog, moj tim saradnika i advokata već sprema ozbiljnu tužbu po više osnova - kaže popularna pevačica.

Ona je za naš portal rekla da je u prethodnom periodu, osim sa Si-En-En-om imala odličnu saradnju sa medijima iz mnogih evropskih zemalja.

- Sarađivala sam sa velikim i priznatim medijima, od CNN-a preko vodećih evopskih časopisa, do švajcarske ekipe koju sam nedavno ugostila i svi su bili prijatni i divni. Kada se desi ovakva nepravda, svavako da ne možete da ostanete nemi. Zato smo spremili tužbu i ako postoji pravda, sigurno ću ih dobiti na sudu, a sav novac koji budem dobila kao odštetu uplatiću u humanitarne svrhe - rekla je popularna pevačica za naš portal.

(M. Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shadow

    20. jul 2012 | 10:51

    Pljuvali su po tebi keso jedna. Nemoj sebe i nas stavljati u isti kos!!!!

  • Ivan

    20. jul 2012 | 09:53

    dzukelo,kakve ti veze imas sa narodom..prostitutko

  • marko

    20. jul 2012 | 01:43

    Nemoj da mesas tvoju ne kulturu sa narodom jer ti smece a narod je narod.Nemoj moplim te da brukas vise svoj narod jer si zesca kulovka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA