Kralj Čačka sa Rundekom na Tašu! (FOTO) (VIDEO)

Kralj Čačka je nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju, mada oni koji vole reference to mogu nazvati mešavinom džeza, rokenrola i šansona, a nije mali broj onih koji ga nazivaju "srpskim Tomom Vejtsom"

  • 0

Kralj Čačka nastupiće 15. juna (20:00) ispred Darka Rundeka na njegovom koncertu "Apocalypso Now" na beogradskom stadionu "Tašmajdan".  

- Za mene, to je čast, zadovoljstvo i novo, dragoceno iskustvo uz zahvalnost što smo pozvani da sviramo na tako velikom događaju. Darkov rad iz vremena Haustora i kasniji nastavak u autorstvu je dosta uticao na mene kao autora, na neki način me gradio uz uticaje ostalih autora, a publika može očekivati da ćemo je polako ali sigurno uvesti u Apokalipsu danas - kaže Kralj Čačka.

Singl "Moj Avatar" pre dve godine predstavio je domaćoj javnosti Kralja Čačka, odnosno pevača i gitaristu Nenada Marića, a nedavno je objavio prvi album "Zemlja snova" (izdavači su Pop depresija i Odlični hrčak), koji je tu da "podvuče crtu, obraduje fanove i oslobodi mesto za nove pesme, nove priče i sudbine".

Kralj Čačka je nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju, mada oni koji vole reference to mogu nazvati mešavinom džeza, rokenrola i šansona, a nije mali broj onih koji ga nazivaju "srpskim Tomom Vejtsom".

- Sada je vreme za nove avanture, nove koncerte... - kaže Kralj.

Rundek je povodom 20 godina od izlaska svog prvog samostalnog albuma "Apocalypso" ponovo okupio veliki bend za regionalnu turneju koja kreće 15. juna koncertom na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu. Ulaznica za parter i tribine košta 1.200 dinara preko mreže Eventim.VAŽNO! Od 5. juna ulaznica će koštati 1.500 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA