Neće više da ćuti! Šako BRUTALNO odgovorio kolegama koje su ga prozivale, posle ovoga počinje RUSVAJ! (VIDEO)

- Ne može sad neko da dođe i ispljuje Šaka Polumentu i prođe nekažnjeno - kaže Šako za Telegraf

  • 13

Pevač Šako Polumenta je dugo ćutao i trpeo prozivke svojih kolega, koje su se šalile na račun njegovih šokantnih snimaka, ali sada mu je, kako kaže, dosta svega, i žestoko je uzvratio svima koji su ga prozivali.  

TOTALNI PREOKRET: Maloletnica priznala da je IZMISLILA seks aferu sa Šakom, evo šta je poručila Polumenti!

Šako više ne želi da trpi parodije svojih kolega.

- Nisam ja neka igračka, da me je neko postavio i kaže: "Šako Polumenta, ti sad pevaš, tebi je pesma hit, i tako dalje"... Nego sam se itekako borio za svoju karijeru, E, sad kada sam se izborio i kad sam tu gde treba da budem, ne može sad neko da dođe i ispljuje Šaka Polumentu i prođe nekažnjeno! - rekao je Šako za Telegraf a potom je imao šta da poruči drugim pevačima koji su se sprdali na njegov račun.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

- Ja sam kao kolega svih ovih godina, bio veran kolega, odan, i one kolege koje ne poznajem, i s kojima se ne družim, ja sam cenio njihov rad, i nikada nisam "lajao" na kolege... Sve može da se toleriše, radi šta hoćeš, imitiraj, laj ako hoćeš, pljuj, imitiraj... ali na kraju daj jedan signal da si uz mene... Au brate, pokušavaju preko mog imena, sad se svi nešto snimaju... Bjež' u pi**u materinu svi! Dovde mi je više... Šta je bilo? Ajd', đe ste bili, ima li neka podrška, mrš u pi**u materinu - zaključio je Polumenta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA