≫ 

Britanski mediji bruje o Cecinoj ćerki, nazivaju je zanosnom brinetom i srpskom Kim Kardašijan! (FOTO)

Anastasija Ražnatović uspela je da očara i britanski "The Sun", koji pored njenog izgleda ističe i to da ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu

  • 26

Anastasija Ražnatović očarala je i britanski tabloid "The Sun", koji je ćerku folk zvezde Cece Ražnatović proglasio srpskom Kim Kardašijan.

Devojka Veljka Ražnatovića došla na žurku sa Anastasijinim bivšim, a u njene grudi zbog JEDNOG detalja svi su gledali! (VIDEO)

Britanski list pominje kako 19-godišnja Anastasija ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu i nazivaju je srpskom lepoticom, ali i porede sa najslavnijom rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Foto: Instagram/raznatovicanastasija Foto: Instagram/raznatovicanastasija

- Zanosna brineta, čija majka je glamurozna folk zvezda Ceca, možda ne deli svetsku popularnost sa američkom TV zvezdom, ali ima sličan upečatljiv izgled - piše "The Sun".

Foto: Instagram/raznatovicanastasija Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Popularni tabloid je kao najzanosniju Anastasijinu fotografiju odabrao onu o kojoj je i naš portal pisao - u žutom bikiniju iz Dubaija, gde je nedavno boravila.

Printskrin: The Sun Printskrin: The Sun

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    9. jun 2017 | 21:21

    Jaoj al me masmeja,kakva crna kim pa srbija ima milion lepsih,pametnijih i uspesnijih cura od ove male iz zitoradje.Svaka druga cura u gradu je full za nju,budite iskreni pa recite.

  • Ijao

    9. jun 2017 | 21:55

    Čestitke hirurgu!

  • Slaki

    10. jun 2017 | 00:17

    Slozila bih se, da na njenoj lepoti nisu poradili hirurzi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA