SVE ZA LJUBAV: Goran Stamenković i Katarina Šišmanović opet u vezi!

Voditeljka emisije "Sve za ljubav" i gazda "Emotiona" obnovili ljubavnu vezu

  • 3

Voditeljka Katarina Šišmanović i vlasnik produkcijske kuće "Emotion" Goran Stamenković ponovo su uplovili u ljubavne vode. Ovu informaciju za Telegraf.rs potvrdio je izvor blizak atraktivnoj zvezdi "Pink" televizije.

- Kaća i Goša su ponovo zajedno - kaže sagovornik Telegrafa i dodaje: - Katarina je do skora bila u ljubavi sa slovenačkim biznismenom Domenom Zadravecom, s kojim je raskinula pre nekoliko dana, a sada se zna i zbog koga - zaključuje naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Goran i Katarina su bili u emotivnoj vezi 2009. godine, ali su iste godine raskinuli. Voditeljka se ubrzo udala za slovenačkog biznismena Dejana Kitića, od kojeg se razvela 2011. Interesanto je da su mediji te iste godine ponovo spajali Šišmanovićevu i Stamenkovića, kada su viđeni zajedno na žurki povodom finala "Velikog brata".

Atraktivna voditeljka šoua "Sve za ljubav", koja se emituje na televiziji "Pink", bila je i u ljubavi i sa sadašnjim verenikom Severine Vučković, srpskim "kraljem bakra" Milanom Popovićem.

Što se Gorana Stamenkovića tiče, vlasnik „Emotiona“ bio je dugo u vanbračnoj vezi za voditeljkom Anom Mihajlovski. Biznismena su povezivali i sa bivšom učesnicom "Survajvera" Kristinom Bekvalac, kao i sa modelom Katarinom Katančević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    24. jul 2012 | 17:50

    Kao na traci, jos se posteljina nije ohladila od slovenca, a novi uletava poput Fandje. Sva je sreca pa Katarina ima iskustva, inace ne bi znala ko je docekuje u krevetu. Kada cemo doci na red mi obicni smrtnici, da se i mi malo ovajdimo, mi koji nismo uspeli u ratnom periodu zgrnuti ogromnu lovu i koji nismo bili u "JULU". Kaca je odavno ustvrdila kako joj nije vazan novac za uspesnu vezu. Primecujemo, svaki njezin frajer je tezak nekoliko miliona evra, tek toliko da ima za vikend. Ustvrdili smo da su voditeljke na "Pinku" iskusne "Horizontalne" radnice koje ne prezaju da skinu gace pred gomilo love !

  • NN

    26. jul 2012 | 12:42

    MORA DA SAM GLUPA KAO NOC, ONA MENI IZGELDA KAO PRISTOJNA ZENA -TO ZNACI IZMEDJU OSTALOG I PROBIRLJIVA- ALI IZGLEDA DA SE OVI LJUDI KRECU U NEKOM ZACARANOM KRUGU I DA SAMO MEDJU SOBOM RAZMENJUJU PARTNERE -ILI VI IZMISLJATE VESTI- ...SVE U SVEMU PODSECA ME CELA PRICA NA ONAJ FILM Eyes Wide Shut SA KRUZOM KIDMANOVOM I SATANISTICKIM ORGIJAMA

  • gordana

    2. decembar 2013 | 15:01

    hallo , kako ste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA