Imali su sat vremena žestokog seksa, nastao je HAOS, a evo šta su Zerina i Nikola poručili svima koji ih OSUĐUJU! (VIDEO)

Zerina Hećo i Nikola Lakić su odmah prve bračne noći dobro zatresli vilu i o njihovoj vrućoj akciji već danima svi bruje

  • 8

Nakon što su prve bračne večeri odmah imali žestok seks, Zerina Hećo i Nikola Lazić našli su se u centru skandala, a sada su se i njih dvoje oglasili povodom ovoga.

SAT VREMENA ŽESTOKOG SEKSA: Nikola i Zerina umalo slomili krevet, ukućani ih molili da PRESTANU! (FOTO)

Zerina i Nikola se nisu previše potresli oko toga što svi van rijalitija bruje o njihovoj "divljoj akciji", kako su je mnogi nazvali, i ne stide se da kažu da bi sve ponovili.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Ne znam kako se to plasiralo napolju, predali smo se emocijama, nije mi žao, nismo obraćali pažnju na kamere. Ako je bio divlji seks, neka bude. Ipak je to prva bračna noć. Da može da se ponovi, ponovio bih, ne stidim se uopšte. Što se tiče prevare, nisam je prevario, nego sam bio malo slobodniji na momačkoj večeri - rekao je Lakić.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Nikola i Zerina imali su ŽESTOK SEKS U PAROVIMA, ali zbog jedne sitnice Lakiću je bilo baš neprijatno (FOTO)

- Kao da ovde niko nema seks, šta mogu, mi smo malo specifični. Nekad zaboravimo da smo tu - dodala je Zerina.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Hoće li njihova sledeća akcija biti još žešća ili će se posle ovoga primiriti, ostaje da vidimo.

Pogledajte žestoki snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruka i sramota!

    14. jun 2017 | 16:47

    Kad ce Srbija da shvati da ovakvi programi su razlog zasto drustvo ide nizbrdo!?! Gomile ljudi ginu na putevima zato sto je u Srbiji dobar vozac" onaj koji upada u "makazice" pretice na punoj liniji, sece krivine i slicno... (Dobar vozac je pazljiv vozac, koji postuje propise i koji se prilagodjava uslovima puta i pazi na svoje saputnike i sebe, samo da znate! Samo ovde u Srbiji se "dive" ovim bahatim vozacima i idiotima koji potezu noz ili presrecu vozace koji voze sporije i slicno!) Kriminalci i olos iz ovakvih programa vam deci potpisuju autograme!? Samo vi gledajte ovakve emisije... pa se posle pitajte zasto su vam deca debili!? Roditelji upijaju svaki minut ispred TV-a da vide ko ce skim i dal' ce moci da vide "nesto"... A niko ne vaspitava decu, nego posle po komsiluku prepricavaju ovo i ono i smeju se... Propala si Srbijo! I ako hocemo iskreno, drustvo je pocelo naglo da pada" od pojave ovakvih emisija! Slobodno lupajte minuse, ionako cu ih dobiti od onih sto gledaju "Farmu", "Parove" i ne znam jos kako se zovu ostale emisije ovoga tipa... Samo vi palite cigaretu za cigaretom i sa pivskom flasom u ruci zeljno iscekujte ko ce koga i bicete primer za decu bez premca! Niko nece da radi, svi 'oce da kradu... Samo napred!!! CAST IZUZECIMA, kojih je sve manje i manje!

  • Ja

    14. jun 2017 | 16:17

    Neradnici, paraziti i njihove bahanalije. Doci ce i njima kraj jednog dana.

  • Nena

    14. jun 2017 | 14:32

    Dokle o ovim pacenicma ima li kraja tome .Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA