Kristijan Bejl posetio ranjene u masakru u Aurori (FOTO) (VIDEO)

Bejl je sa suprugom Sandrom Blažić posetio ranjenike u bolnici u Aurori, popričao sa pacijentima i medicinskim osobljem, a kasnije je odao počast i položio cveće na mestu koje su građani Aurore posvetili žrtvama masakra

  • 2

Svaka čast! Glumac Kristijan Bejl, koji igra glavnu ulogu u novom Betmenu, posetio je juče bolnicu u Aurori i dva i po sata se družio sa sedmoro ljudi koji su ranjeni u masakru koji je na premijeri ostvarenja "The Dark Knight Rises" počinio Džejms Holms kada je u lokalnom bioskopu ubio 12 a ranio 58 ljudi. Nakon posete bolnici, Bejl je sa suprugom, manekenkom srpskog porekla Sandrom Blažić, odao počast ubijenima i položio cveće na mestu koje su građani Aurore posvetili žrtvama masakra.

Inače, Bejl je u Auroru došao u sopstvenom aranžmanu, a pacijenti u Medicinskom centru su bili oduševljeni kada su ga videli.

- Vau! Hvala ti puno Kristijane što si nas posetio. Kakav divan čovek, još sam u šoku - napisao je dvadesetsedmogodišnji Keri Rotman koji je prošlog petka ranjen u nogu.

Popularni glumac je sa svakim pacijentom popričao, sa nekima se i fotografisao, a kasnije je tražio i da upozna doktore, policajce i pripadnike Hitne pomoći koji su prvi priskočili u pomoć ljudima povređenim u masakru.

Pogledajte snimak Bejlove posete Aurori:

- Rekao nam je da želi da nam se zahvali zbog svega što smo uradili, kao i da je svestan da su oči celog sveta bile uperene u nas. Sve nas je oraspoložio, a njegova poseta sigurno ima veliki terapeutski značaj i za pacijente. Oni su svi veliki fanovi Betmena i bili su presrećni kada su videli Bejla  - izjavio je Bil Voloh, direktor Medicinskog centra u Aurori koji je dodao da je Kristijan u bolnicu došao u potpunoj tajnosti i iznenadio pacijente, ali i osoblje.

Da podsetimo, odmah nakon masakra, Bejl je rekao: "Reči ne mogu da izraze užas koji osećam. Ne mogu ni da zamislim bol i žalost koju osećaju porodice žrtava, ali moje srce je sa njima".

(A.N./Daily Mail/Foto: Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA