≫ 

Željko Bebek, Seka Aleksić, Halid Bešlić, Dragoljub Đuričić, Zabranjeno pušenje na Vrnjačkom karnevalu!

Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu

  • 0

Od 9. do 16. jula u Vrnjačkoj Banji održaće se 13. Međunarodni Vrnjački karneval i očekuje se oko 350.000 domaćih i stranih posetilaca koji će 8 dana uživati u bogatom zabavnom programu.

Vrnjački karneval sada zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i uz Guču i Egzit, najveća je turistička manifestacija u Srbiji. Na karnevalu će biti više od 70 različitih dešavanja, a predviđeni su koncerti Željka Bebeka, Seke Aleksić, Halida Bešlića, grupe Zabranjeno pušenje, Dragoljuba Đuričića i mnogih drugih. Prvog dana karnevala na glavnoj bini biće održana muzička manifestacija "Jedna pesma, jedna želja" koja će ugostiti mnoga velika imena iz sveta narodne muzike.

Foto: Promo Foto: Promo

Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu. Dečija karnevalska povorka je zakazana za sredu 12.jul , dok je Velika međunarodna povorka na programu u subotu 15. jula. Učesnici će stići iz zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, Rumunije, Bugarske i Kipra. Kompletan program karnevala je objavljen i možete ga naći na sledećem linku.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA